Βέροια: Τιμή στους πεσόντες υπέρ Πίστεως και Πατρίδος (φώτο - βίντεο)


Βέροια: Τιμή στους πεσόντες υπέρ Πίστεως και Πατρίδος...

Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων και εναπόθεση λουλουδιών στους τάφους των πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, έγινε το πρωί του Σαββάτου (Ψυχοσάββατο) 22 Φεβρουαρίου 2014, στα νεκροταφεία της Βέροιας, στην ειδική πτέρυγα που υπάρχει εκεί.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση, αναγνώστηκαν τα ονόματα των πεσόντων και αποδόθηκαν σε αυτούς τιμές μέσω πυροβολισμών, ενώ στη συνέχεια ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Χρήστος Καββαδίας και διευθυντής της Α.Δ. Ημαθίας ταξίαρχος Νικόλαος Μπαντουβάκης κατέθεσαν στεφάνια στο Μνημείο Πεσόντων. 

Ακολούθως, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των πολιτικών αρχών, μαζί με τον Μητροπολίτη, μετέβησαν στους στρατιωτικούς τάφους, όπου άφησαν συμβολικά από ένα λουλούδι στους τάφους των γνωστών και αγνώστων πεσόντων στους αγώνες του Έθνους.

Δείτε σχετικά αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί (αν δεν μπορείτε να το δείτε απευθείας από τη σελίδα, πατήστε στον τίτλο του βίντεο για να το προβάλλεται στο youtube):



Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

















Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο