Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για λήξη εκπτώσεων


Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για λήξη εκπτώσεων...

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βεροίας ανακοινώνεται ότι oι  Χειμερινές Εκπτώσεις έληξαν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και δεν υπάρχει, από τις ισχύουσες διατάξεις,  καμία περίπτωση για την παράτασή τους.

Υπενθυμίζεται στους συναδέλφους και είναι αυτονόητο ότι, μετά τη λήξη τους, απαγορεύεται η συνέχιση των εκπτώσεων από τα καταστήματα, η αναγραφή της λέξης «ΕΚΠΤΩΣΗ» στις προθήκες, καθώς και η αναγραφή ποσοστών έκπτωσης + διπλών τιμών.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι συνάδελφοι να αποσύρουν από τις βιτρίνες τους όλες τις ταμπέλες – πινακίδες – καρτελάκια με διπλές τιμές και άλλο υλικό κάθε είδους σχετικό με αυτές τις Εκπτώσεις και τη διαφήμισή τους, διατηρώντας καρτελάκια μόνο με μία, την πραγματική, τιμή πώλησης των εμπορευμάτων τους, σεβόμενοι την σωστή λειτουργία της Αγοράς και αποφεύγοντας κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού.- 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την επομένη της λήξης των εκπτώσεων, όλες οι Επιχειρήσεις επιτρέπεται να πραγματοποιούν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς που ορίζει το άρθρο 15 του Ν. 4177/2013.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν προσφορές 10 ημερών, έχουν υποχρέωση να το ανακοινώσουν με τηλεομοιοτυπία (fax) ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία (e−mail) στο Παρατηρητήριο Τιμών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (ΦΑΞ: 2103815314 ή e-mail: prosfores@e-prices.gr).

Την ίδια ανακοίνωση υποχρεούνται οι επιχειρήσεις να αναρτήσουν στην ιστοσελίδα των καταστημάτων τους στο διαδίκτυο και δύνανται να κοινοποιήσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο στον  Εμπορικό Σύλλογο Βεροίας μέχρι την προηγούμενη ημέρα της έναρξης των προσφορών μαζί με την κατάσταση των προσφερόμενων ειδών. Υπάρχει σχετικό έντυπο δήλωσης και της σχετικής κατάστασης στον Εμπορικό Σύλλογο, που θα συμπληρώνεται από κάθε επιχείρηση.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προσφορές εμπορευμάτων, να λειτουργούν σύννομα. 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο