Η Σοφία Ράλλη στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας γιατί... "Sports it’s a pleasure"Η Σοφία Ράλλη στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας γιατί... "Sports it’s  a pleasure"!

Οι μαθητές του Β5  του 5ου ΓΕΛ Βέροιας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα  Sports’ it’s  a pleasure (αθλητισμός είναι ευχαρίστηση), στα πλαίσια  των προγραμμάτων e-twinning και του Ευρασιατικού σχολικού δικτύου, είχαν την ευκαιρία με τους καθηγητές τους Ελένη Κωστοπούλου, καθηγήτριας Αγγλικών και Κων/νου Πασχούλα, καθηγητή  Φυσικής  Αγωγής, να  γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν συνέντευξη από την πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αλπικό σκι Σοφία Ράλλη.      

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος  προσκλήθηκε με αφορμή την  συμμετοχή της  στους  χειμερινούς Ολυμπιακούς  στο  Σότσι  της Ρωσίας το 2014 και  μ’ αυτόν τον τρόπο μπόρεσαν  να  ενημερωθούν άμεσα τόσο για την ίδια την διοργάνωση  αλλά  και για τις άγνωστες πτυχές  ενός πρωταθλητή. 

Ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με τη προπόνηση, προετοιμασία, διατροφή  αλλά και  τις οικονομικές ανάγκες ενός πρωταθλητή αυτής της εμβέλειας και συνέβαλλε στην ολοκλήρωση της εργασίας που είχαν οι μαθητές με θέμα "Συμμετοχή και διακρίσεις  των Ελλήνων αθλητών στους ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι 2014".

Η  Σοφία Ράλλη ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή και πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο