Η τοποθέτηση του Απ. Τζιτζικώστα στη συνέντευξη Τύπου της ΒέροιαςΗ τοποθέτηση του Απ. Τζιτζικώστα στη συνέντευξη Τύπου της Βέροιας...

Σε μία ευρεία γκάμα θεμάτων αναφέρθηκε ο υποψήφιος Περιφειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξηγς Τύπου που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε:

Φίλες και Φίλοι, η Ημαθία κι εγώ προσωπικά, υποδεχόμαστε τον σημερινό και αυριανό Περιφερειάρχη μας, τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τέσσερα χρόνια πριν, συνδέθηκα μαζί του πολιτικά κι ομολογώ πως ήταν μεγάλη τύχη για μένα να συνεργαστώ με έναν τολμηρό σχεδιαστή της Κεντρικής Μακεδονίας των επόμενων δεκαετιών.

Αποφασιστικός, με κίνητρο νίκης χάριν των πολιτών, ανέλαβε την ηγεσία χωρίς να τον κάμψουν οι προκλήσεις. Τον στηρίξαμε και μας στήριξε, εργαστήκαμε και μας χάρισε έμπνευση, δώσαμε κοινό αγώνα στα κύματα της κρίσης και κρατήσαμε τον τόπο όρθιο. Κυρίως μας ένωσε η φιλία. Περάσαμε φουρτούνες μείναμε όμως σταθερά ενωμένοι. Η παράταξή μας έχασε από τη θέση του οδηγού τον ιδρυτή της Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στο πρόσωπο ωστόσο του Απόστολου Τζιτζικώστα βρήκαμε το νέο στρατηγό, τον ικανό οδηγό προς τους δρόμους της Σύγχρονης Μακεδονίας.

Για όσους αμφιβάλλουν η απάντηση θα δοθεί στις κάλπες την 17η Μαΐου.

Η φιλία λοιπόν και η προσωπική πίστη πρώτα στον άνθρωπο Τζιτζικώστα, καλλιέργησαν μέσα μου την απόφαση να δώσουμε μαζί την μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Διεκδικώ με το ψηφοδέλτιό μας να είμαι ο επόμενος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, και πιστέψτε με, οι συμπολίτες μας είναι αποφασισμένοι να κάνουν πράξη την πρωτοβουλία αυτή. Γνωρίζουν καλά πια ότι η αφετηρία μου για τον εκλογικό στίβο είναι μόνον η Προσφορά στον συνάνθρωπο και η ανάδειξη του τόπου μας.
   
Είμαστε με την οικογένειά μου άνθρωποι του μόχθου. Η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος που ξέρουμε για την επιτυχία αλλά και η μόνη λύση να βγούμε από τα αδιέξοδα ως λαός και ως χώρα.

Ομαδική προτεραιότητά όλων των συνεργατών και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων είναι να σταθούμε Αλληλέγγυοι με το μέσο Μακεδόνα που η κρίση τον έκανε άνεργο, τον μετέτρεψε από νοικοκύρη σε οφειλέτη, του τσάκισε την ψυχολογία και την αισιοδοξία να δημιουργεί.

Μπορούμε και ήδη το αποδείξαμε ότι έχουμε τις προτάσεις ώστε η Κεντρική Μακεδονία να είναι η ατμομηχανή που θα χαρίσει ελπίδα σε όλους τους Έλληνες, της προκοπής και της δράσης.

Αυτά μας έσμιξαν με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ούτε εγωισμοί, ούτε κενές φιλοδοξίες, ούτε κάποια απληστία της καρέκλας. Φιλότιμα, ανθρώπινα και πάνω απ´ όλα με την Αξιοπρέπεια που χρωστάμε στον Ημαθιώτη.

Κύριε Περιφερειάρχα σας καλωσορίζω με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, θα δώσουμε περήφανα τον ωραίο αγώνα, η Κεντρική Μακεδονία και η Ημαθία  σας το υπόσχομαι προσωπικά- θα έχουν την ηγεσία που τους αξίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο