Υποψήφιος με τον Απ. Τζιτζικώστα ο Χρ. Τσιούντας - Έδωσαν τα χέρια με τον Κ. ΚαλαϊτζίδηΥποψήφιος με τον Απ. Τζιτζικώστα ο Χρ. Τσιούντας - Έδωσαν τα χέρια με τον Κ. Καλαϊτζίδη...

Την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης, Σύγχρονη-Ανθρώπινη Μακεδονία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία, ανακοίνωσε,σε συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, ο τέως δήμαρχος Δοβρά κ. Χρήστος Τσιούντας.

Ο κ. Τσιούντας, μετά την συνάντηση του με τον κ. Καλαϊτζίδη, έκανε την εξής δήλωση:

«Με ώριμη σκέψη και μετά από διαβούλευση με πολιτικούς και όχι μόνο, φίλους που απέκτησα στη μακρόχρονη εικοσιτετραετή ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου, συμπαρατάσσομαι με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα σ’ αυτήν την κρίσιμη εκλογική μάχη.
Είμαι σίγουρος ότι οι νέοι άνθρωποι με κύρος, οράματα και εργατικότητα όπως ο κύριος Τζιτζικώστας έχουν όλα τα εχέγγυα να βγάλουν πρώτη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την παρατεταμένη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.
Με άξιους συνεργάτες και συμμαχητές στην Ημαθία όπως ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος γνωρίζει άριστα το επαγγελματικό και οικονομικό  γίγνεσθαι της Περιφερειακής μας ενότητας, θα δώσουμε τη μάχη ώστε η Ημαθία να επανέλθει στην κορυφή της οικονομικής πυραμίδας της χώρας».  

Ο κ. Καλαϊτζίδης, αναφερόμενος στο μεγάλο, αυτοδιοικητικό έργο του κ. Τσιούντα, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ το φίλο Χρήστο Τσιούντα για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμέτοχη του στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» στην Ημαθία. Ο δήμαρχος, ο ακούραστος εργάτης των κοινών, ο άνθρωπος της προσφοράς στέλνει το μήνυμα ενότητας και δημιουργίας που όλοι χρειαζόμαστε  σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη για τον τόπο μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο