Ο "ακομμάτιστος" υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας όταν ήταν "κλακαδόρος" του ΠΑΣΟΚ...



Ο "ακομμάτιστος" υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας όταν ήταν "κλακαδόρος" του ΠΑΣΟΚ...

Μπορεί κάποιοι να μην έχουν πρόβλημα για το πολιτικό παρελθόν ορισμένων υποψηφίων Δημάρχων, ωστόσο κάποιοι άλλοι θέλουν να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Όπως μαθαίνουμε, πολλοί "έχαψαν" το παραμύθι περί της πολιτικής παρθενογένεσης του Γιάννη Παπαγιάννη, αλλά πόσοι από αυτούς ξέρουν το παρελθόν του;

Χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης ή λασπολογίας στο πρόσωπο του - συμπαθούς κατά τα άλλα - κ. Παπαγιάννη, σας παρουσιάζουμε φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως ο "ανεξάρτητος" και "παρθένος" πολιτικά υποψήφιος Δήμαρχος υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ και χειροκροτητής των μνημονιακών υπουργών του.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με στοιχεία από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας - όπως μας ανέφεραν εξέχοντα μέλη της, ο Γιάννης Παπαγιάννης ψήφισε σε εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2013, για την ανάδειξη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Τέλος, το γραφείο του στελεχώνουν (εθελοντικά ή μη δεν το γνωρίζουμε) πρώην συνεργάτες - φίλοι πρώην υφυπουργού της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Φυσικά, για να μην παρεξηγηθούμε, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι μεμπτό. Το μόνο μεμπτό είναι η απόκρυψη της αλήθειας και η όποια παραπληροφόρηση (αν υπάρχει).

Δείτε τις φωτογραφίες που είχαμε δημοσιεύσει και παλαιότερα, αναφερόμενοι στις "ένδοξες στιγμές" του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα ο αγαπητός υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Παπαγιάννης.

Τώρα πια, κανείς δεν μπορεί να έχει δικαιολογία ότι δεν ήξερε...

(πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Ομιλία Χρυσοχοΐδη στη Βέροια (29/10/2013)







Ομιλία Γ. Ραγκούση (11/2/2011) 





Ομιλία Ε. Χριστοφυλοπούλου στη Βέροια (15-5-2011) 




Ομιλία Τιμοσίδη στη Βέροια (5-6-2011)


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Νίκος Ζαπουράνης12/3/14, 12:52 μ.μ.

    Βουδούρη είσαι ο πλέον γραφικότερος ''δημοσιογράφος της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Σταματίου12/3/14, 1:03 μ.μ.

    Ο Βουδούρης και όλα τα παιδιά του InVeria λέει αλήθειες που σας τσούζουν μάλλον. Είπε ψέμματα για κάτι; Αντιθέτως, ο δικός σας ο γραφικός τύπος με το μούσι μας έχει φλομώσει στο ψέμα. Δεν ήταν χειροκροτητής του ΠΑΣΟΚ; Γιατί ντρέπεται να το πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που τη βλέπει τη γραφικότητα ο κ. Ζαπουράνης; Μήπως εννοεί ότι γραφικό είναι το να ασχολείται κανείς σοβαρά με τον συγκεκριμένο υποψήφιο; Αν αυτό είχε στο μυαλό του, τότε, ναι, ίσως ο κος Βουδούρης να προέβη σε μία πράξη γραφικότητας. Σήμερα, όντως, ακόμη και το να μιλά κανείς για το ΠΑΣΟΚ (το κόμμα της καταστροφής) και για τα πρώην τσιράκια του, είναι από μόνο του γραφικότητα. Μάθετε επιτέλους ρε Πασόκοι να μιλάτε με επιχειρήματα και όχι με ύβρεις και λάσπες. Εσείς είστε οι γραφικοί!!! Σας έχουμε πάρει πλέον χαμπάρι. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε ούτε πίσω από το δάκτυλό σας, ούτε και πίσω από το ένοχο παρελθόν σας. Νίκο, συνέχισε έτσι, και άσε τους να τους τσούζει…
    Ξύδι παιδιά…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο