Όταν τα θέλει ο... οργανισμός σου!


Όταν τα θέλει ο... οργανισμός σου!

Γράψαμε πολλές φορές για το πρόβλημα στάθμευσης στη Βέροια, όπως γράψαμε πολλές φορές και για την "γαϊδουριά" ορισμένων συμπολιτών μας. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, ανήκει στην 2η κατηγορία...

Οδός Δαβάκη 2 (δρόμος παλιάς πυροσβεστικής, βγαίνει στην Εληά) και ο οδηγός του ΙΧ μπήκε ανάποδα στον μονόδρομο για να "αράξει" το όχημα... Και σαν να μην έφτανε αυτό, το έβαλε με τέτοιο... επιδέξιο τρόπο, που έκλεισε και την κυκλοφορία, καθώς απέναντι κάνει αυτή την περίεργη και επικίνδυνη αιχμηρή γωνία το πεζοδρόμιο.

Τώρα, αν αυτόν τον οδηγό τον ρίξουν καμπάνα, θα φταίει ο αστυνομικός, αυτός που τον κάλεσε ή η αφασία του οδηγού;

Βέβαια, από ότι μάθαμε η Τροχαία άργησε (δεν μάθαμε αν τελικά πήγε), με αποτέλεσμα τα νεύρα των οδηγών να γίνουν ακόμη περισσότερο... τσατάλια! 

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στη Βέροια!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το Σάββατο το μεσημέρι, για ελάχιστα εκατοστά αποφεύχθηκε μετωπική στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.
    Εκεί παρκάρουν οι ασυνείδητοι πάνω στο πεζοδρόμιο και παρόλο που τα αρμόδια όργανα περνούν και ξαναπερνούν, ούτε διαπίστωση παράβασης, ούτε απομάκρυνση βέβαια επιβάλουν.
    Στο σημείο εκείνο πρέπει να προβλέπεται η άμεση και με κάθε μέσο απομάκρυνση των παρανόμως σταθμευμένων αυτοκινήτων. Η στροφή λόγω έλλειψης ορατότητας και στενέματος του δρόμου από τα παρκαρισμένα (μισά πάνω στο πεζοδρόμιο), είναι ο εφιάλτης των οδηγών. Όπως και η περίπτωση που και πάλι στην Ανοίξεως παρκάρουν παράνομα στον ξενώνα Αξιωματικών με αποτέλεσμα να έχουν ήδη συμβεί ατυχήματα με τα οχήματα που ανεβαίνουν από την οδό κάτω από την παιδική χαρά με αυτά που διέρχονται την Ανοίξεως. Ακούει κανείς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο