Παρουσίασε τον Στ. Σαρηγιαννίδη ο Ιωαννίδης



Παρουσίασε τον Στ. Σαρηγιαννίδη ο Ιωαννίδης...

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης παρουσίασε τον υποψήφιος αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Στάθη Σαρηγιαννίδη. «Ο κ. Σαρηγιαννίδης συνδυάζει το δυναμισμό και τη λεβεντιά της γενιάς του. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχει στην ομάδα μας» είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης άφησε αιχμές και για τον αντίπαλό του Απόστολο Τζιτζικώστα λέγοντας: «Εγώ δεν έχω ανάγκη να εγκαινιάσω δρόμους και να κάνω λεζάντα στις εφημερίδες. Εγώ θέλω να προσφέρω στον τόπο μου, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για να μην φεύγουν τα παιδιά μας. Με αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στήριξη του πρωτογενή τομέα και του τουρισμού. Θα είναι αγώνας διαρκής και θα πετύχει».

Από την πλευρά του ο κ. Σαρηγιαννίδης από την πλευρά του σημείωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Ιωαννίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαστε εδώ για να κάνουμε πολλά. Ο κ. Ιωαννίδης αποφάσισε να αφήσει την κεντρική πολιτική σκηνή για τον τόπο που αγαπά και τον αγαπάει. Μοναδικό του κίνητρο είναι η αγάπη του για την Μακεδονία. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν έχει εντολή από τη ΝΔ και γραμμή από το κόμμα».

Ο κ. Σαρηγιαννίδης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού που μπορούν να δημιουργήσουν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας όπως πχ η αγορά της Κουλούρας. «Θέλουμε να συστήσουμε μια Περιφέρεια με παρέμβαση και προτάσεις για όλα τα θέματα» είπε ο κ. Σαρηγιαννίδης και απηύθυνε μήνυμα ενότητας για την λύση των προβλημάτων.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο