Πολιτικός "καβγάς" Σκουμπόπουλου - ΝΔ για... ραντεβού στα τυφλά!


Πολιτικός "καβγάς" Σκουμπόπουλου - ΝΔ για... ραντεβού στα τυφλά!

Ένας απίστευτος πολιτικός καβγάς έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (28/2) έξω από το καφέ "Μπαρόκ", στην οδό Μ. Καρακωστή της Βέροιας, με μάρτυρες ακόμη και τους... ταξιτζίδες που βρισκόταν στην παρακείμενη πιάτσα, μεταξύ του τέως και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Χρ. Σκουμπόπουλου και στελεχών της τοπικής Ν.Δ.

Ο λόγος που εξόργισε τον Χρήστο Σκουμπόπουλο ήταν η - δια την πλαγίας οδού - προσπάθεια του προέδρου της ΤΟ της ΝΔ Βέροιας Παναγιώτη Παλπάνα να φέρει σε επικοινωνία τους Κώστα Καραπαναγιωτίδη και Χρήστο Σκουμπόπουλο, στο γραφείο του, χωρίς ωστόσο ο Χρήστος Σκουμπόπουλος (τουλάχιστον) να ξέρει τίποτα.

Όπως αναφέρουν κύκλοι του ο κ. Σκουμπόπουλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος δέχτηκε να συναντήσει τον κ. Παλπάνα, στο πλαίσιο των γενικότερων επαφών που κάνει, αλλά με έκπληξη είδε,  πριν καλά - καλά καθίσει, να μπαίνει στο γραφείο ο κ. Καραπαναγιωτίδης (άγνωστο για το αν ήταν ενημερωμένος για την συνάντηση).

Όπως είναι φυσικό, από το "παιχνίδι" που του στήθηκε (άγνωστο από ποιον) ο Χρ. Σκουμπόπουλος εξοργίστηκε, καθώς - όπως τονίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του - αν ήταν μια επίσημη και θεσμική πρόσκληση ίσως το σκεφτόταν να την αποδεχτεί, αλλά ο τρόπος που έγινε η προσπάθεια επαφής των δύο υποψηφίων, με... πλάγιο τρόπο, είναι προσβλητική (και για τους δύο υποψηφίους, αν όντως δεν το ήξεραν και οι δύο).

Αφού, λοιπόν, έφυγε από το γραφείο του Π. Παλπάνα, ο Χρ. Σκουμπόπουλος πήγε στο καφέ "Μπαρόκ", όπου ενημερώθηκε πως ήταν συγκεντρωμένα στελέχη της ΝΔ και συζητούσαν για την συνάντηση των δύο υποψηφίων. Εκεί, ο Χρ. Σκουμπόπουλος, όπως αναφέρουν και οι... μάρτυρες ταξιτζίδες, διαμαρτυρήθηκε για τα "παιχνίδια" στην πλάτη του και μάλιστα άφησε αιχμές προς συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία - όπως είπε - επιχειρούν με δόλιους τρόπους να αποσπάσουν στελέχη του συνδυασμού του.
Και, όπως προείπαμε, όλα αυτά μπροστά στα μάτια των περαστικών και των ταξιτζίδων που έκαναν πιάτσα στο σημείο...

Θεωρούμε πως τα... μούσκεψε ο κ. Παλπάνας με την πρωτοβουλία του, καθώς είναι προφανές πως με τέτοιο τρόπο δεν θα μπορούσε να πετύχει τίποτα θετικό, αλλά μάλλον αρνητικό, όπως και έγινε.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο αν ο Κ. Καραπαναγιωτίδης προσπαθήσει να επανορθώσει για το λάθος του προέδρου της ΤΟ Βέροιας, όχι απαραίτητα για να καταφέρει να πάρει μαζί του τον Χρ. Σκουμπόπουλο (αυτό θα πρέπει να το έχουν καταλάβει όλοι πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει), αλλά για να εξαλείψει (όσο το δυνατόν) τα "αγκάθια" στις σχέσεις τους, που αφορούν κυρίως στις καταγγελίες στελεχών του συνδυασμού του Χρ. Σκουμπόπουλου ότι δέχονται "πιέσεις" για να τον "πουλήσουν".

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Κ. Καραπαναγιωτίδης δεν έχει γνώση αυτών των φαινομένων, καθώς έχει αποδείξει τόσα χρόνια πως παίζει "δίκαιο παιχνίδι", για αυτό και έχουμε την πεποίθηση ότι δεν θα αφήσει ορισμένους του περιβάλλοντός του να τον εκθέτουν με τέτοιο τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο