Συνάντηση Γιώργου Σοφιανίδη με Περιφερειακό Δ/ντη Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας



Συνάντηση Γιώργου Σοφιανίδη με Περιφερειακό Δ/ντη Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας... 

Συναντήθηκαν, χθες (12/3), ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σοφιανίδης (συνδυασμός «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ» του υποψ. Δημάρχου Κ. Βοργιαζίδη) με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρική Μακεδονίας κ. Καρατάσο Γιώργο. 

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα λόγω της άριστης συνεργασίας που είχαν στο Ανώτατο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας στο οποίο ο κ. Καρατάσος ήταν Πρόεδρος και ο Γ. Σοφιανίδης εκλεγμένος εκπρόσωπος των 19.000 καθηγητών-τριών της Κεντρ. Μακεδονίας, το 2008.

Αντάλλαξαν, επίσης, απόψεις για την πορεία της εκπαίδευσης και στο τέλος ο κ. Καρατάσος τον συνεχάρη για μια ακόμη φορά για την συνδικαλιστική του δράση στο πλευρό των μαχόμενων εκπαιδευτικών τόσα χρόνια αλλά και για το πλούσιο παιδαγωγικό και διοικητικό του έργο, τονίζοντας ότι κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία ρόλους ποικίλους και απαιτητικούς, χωρίς  εκχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Στο τέλος της συνάντησης τους, του ευχήθηκε καλή επιτυχία  όντας σίγουρος ότι η εμπειρία οι γνώσεις του, η εντιμότητα του, το ήθος του άλλα και η εργατικότητά του θα είναι αξιοποιήσιμα κεφάλαια και για το Δήμο Βέροιας.

(δελτίο Τύπου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο