Στη Σχολή Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα ο Χρ. ΣκουμπόπουλοςΣτη Σχολή Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα ο Χρ. Σκουμπόπουλος...

Tη Σχολή Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης Β. Ελλάδος, που εδρεύει στο Πανόραμα Βέροιας, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη του συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία».

Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού και τον επικεφαλής της υποδέχτηκε ο διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Διονύσιος Κούγκας, ο οποίος και ενημέρωσε τον κ. Σκουμπόπουλο και τους συνεργάτες του για τη λειτουργία της Σχολής και άλλα ζητήματα που την αφορούν.

Από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του κ. Κούγκα και των υπηρετούντων στη Σχολή αστυνομικών, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ενημέρωση που του παρείχε.

Τέλος, ο κ. Σκουμπόπουλος τόνισε πως, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος, θα συνεργαστεί άμεσα με την διοίκηση της Σχολής και με όποιον άλλον φορέα πρέπει, προκειμένου να προωθηθούν τα έργα υποδομής που πρέπει να υλοποιηθούν στη Σχολή, η οποία – σημειωτέον – φιλοξενεί κάθε χρόνο δεκάδες αστυνομικούς, αξιωματικούς και μη, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από άλλες χώρες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο