Στην υποδοχή λειψάνων των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου, Ειρήνης στην Πατρίδα ο Κ. ΚαλαϊτζίδηςΣτην υποδοχή λειψάνων των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου, Ειρήνης στην Πατρίδα ο Κ. Καλαϊτζίδης...

Στην έλευση των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, στην Πατρίδα της Βέροιας, παραβρέθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την  "Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία" του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού. 

"Ορθοδοξία και Ελληνισμός είναι δυο έννοιες άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους. Η παρουσία στην τελετή έλευσης των Ιερών Λειψάνων των Καινοφανών Μαρτύρων της Μυτιλήνης εκατοντάδων πιστών, κλήρου και λαού, με πρώτο τον άξιο πνευματικό μας Ιεράρχη, τον Σεβασμιώτατο κ. Παντελεήμονα, αποδεικνύει ότι η κοινή πορεία αυτή θα συνεχιστεί για πάντα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Υπαπαντής π. Διονύσιο Συρόπουλο, για την πρόσκληση.Το πολυσχιδές έργο του στο πνευματικό, αλλά και στο κοινωνικό και ανθρωπιστικό πεδίο, τιμά στο πρόσωπο του, τους Ορθόδοξους ιερείς. Η "Αλληλεγγύη" είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει άριστη συνεργασία με την Ορθόδοξη εκκλησία, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, βοηθώντας το κοινωνικό έργο και της δράσεις της για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Όπως τονίζει και ο επικεφαλής μας Απόστολος Τζιτζικώστας, για όλους εμάς η ενασχόληση με τα κοινά δεν γίνεται με διάθεση εξουσίας, αλλά προσφοράς στον τόπο και τους συνανθρώπους μας" τονίζει σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο