Στο Μουσείο Εκπαίδευσης Βέροιας μέλη Δ.Σ. και φίλοι του "Ασύλου Παιδιού" Θεσ/νικης


Στο Μουσείο Εκπαίδευσης Βέροιας μέλη Δ.Σ. και φίλοι του "Ασύλου Παιδιού" Θεσ/νικης...

Επίσκεψη στο Μουσείο Εκπαίδευσης Βέροιας «Χρίστος Τσολάκης»,  πραγματοποίησαν την Πέμπτη 13 Μαρτίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η ομάδα στήριξης του Ιδρύματος και Σωματείου « Άσυλο του παιδιού» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. 

Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Φίλων του Μουσείου Εκπαίδευσης και ξεναγήθηκαν στους χώρους και στα εκθέματα του από τον κ. Δημήτρη Καρασάββα στον οποίο εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.   

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν και θαύμασαν από κοντά τα σπάνια εκθέματα του Μουσείου θυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια με νοσταλγία και είχαν να εξιστορήσουν εξαιρετικές ιστορίες ζωής από τους δικούς τους δασκάλους και την μαθητική τους ζωή. 

Σκοπός όλων αυτών των επισκέψεων και ξεναγήσεων, τις οποίες στηρίζουμε και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, είναι να εξοικειωθούν οι επισκέπτες μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς με το Μουσείο ως οργανωμένο χώρο μάθησης και να προσεγγίσουν την έννοια του παρελθόντος, καθώς και τα εκθέματα με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο συμμετέχοντας ενεργά στην επίσκεψη, να εκπαιδευθούν δηλαδή στην ιστορία του εκπαιδευτικού και της νεοελληνικής εκπαίδευσης.

Από τον Σύλλογο Φίλων Μουσείου Εκπαίδευσης "Χρίστος Τσολάκης"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο