Θα επηρεάσει η δύναμη Καλαϊτζίδη το αποτέλεσμα στην Ημαθία;



Θα επηρεάσει η δύναμη Καλαϊτζίδη το αποτέλεσμα  στην Ημαθία; 

Αν και... αντάρτης (κατά τα κομματικά πρότυπα που μας έφτασαν εδώ που είμαστε), ο Απόστολος Τζιτζικώστας "θερίζει" στην Κεντρική Μακεδονία και ήδη ανακοίνωση  τα πρώτα "δυνατά" ονόματα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του.

Στην Ημαθία, ανακοίνωσε τον πρώτο σε ψήφους Περιφερειακό Σύμβουλο, τον Κώστα Καλαϊτζίδη, όνομα που σαφώς αποτελεί "δυνατό χαρτί" στην Ημαθία. Από την άλλη, διαρροές θέλουν τον Στάθη Σαρηγιαννίδη, επίσης Περιφερειακός Σύμβουλος, να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη...


Ας δούμε τι έδειξε η κάλπη πριν 3,5 χρόνια, το Νοέμβριο του 2010: Κώστας Καλαϊτζίδης 11.213 σταυρούς  (πρώτος σε σταυρούς), Στάθης Σαρρηγιαννίδης 6.343 σταυρούς (τρίτος, μετά τους Κ. Καλαϊτζίδη και Γ. Μπατσαρά, η οποία είχε πάρει 7.056 σταυρούς).

Να σημειωθεί ότι όταν ο Γιώργος Μηνάς, το 2006, είχε πάρει 7.801 σταυρούς και είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους τότε, θεωρούνταν πως είχε σπάσει όλα τα... ρεκόρ και ήταν πολιτικά πανίσχυρος!

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή "Από το Ε μέχρι το Χ", της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης, όπου μίλησε - για πρώτη φορά μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Κώστας Καλαϊτζίδης, το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Μαρτίου 2014:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο