Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας (28/3-30/3)



Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας (28/3-30/3)...

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από το απόγευμα της Παρασκευής (28/3) έως και το απόγευμα της Κυριακής (30/3), έχεις ως εξής:

  • Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στους Χαιρετισμούς της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.
  • Το Σάββατο 29 Μαρτίου το πρωί θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος. Στις 12:00 θα παραβρεθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αναλήψεως Κατερίνης για την επίσημη ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου.
  • Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία ο μιλήσει ο αγιορείτης ιερομόναχος π.Αντύπας.
  • Την Κυριακή 30 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αναλήψεως Κατερίνης.
  • Την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 16:30 θα υποδεχτεί τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ,Νικαολάου και Ειρήνης από την ομώνυμη Ι.Μ. στην Μυτιλήνη στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Πατρίδος.
  • Την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου εν συνεχεία θα μιλήσει ο αγιορείτης ιερομόναχος π. Αντύπας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο