Τζιτζικώστας σε Μπούρτζου: Είστε η μόνη διοικητής Νοσοκομείου που μας υποδέχεται τις τελευταίες βδομάδες!



Τζιτζικώστας σε Μπούρτζου: "Είστε η μόνη διοικητής Νοσοκομείου που μας υποδέχεται τις τελευταίες βδομάδες!"...

Επίσκεψη στα έργα επέκτασης του Νοσοκομείου Βέροιας πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη ο επικεφαλής της "Αλληλεγγύης, Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία" κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού. 

Ο κ. Τζιτζικώστας με την συνοδεία του επισκέφθηκε την διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Αναστασία Μπούρτσου, με την οποία συνομίλησαν για τα έργα που εξελίσσονται στο Νοσοκομείο. "Θέλω να σας πω ότι σχηματικά είστε περισσότερο άντρας, αν και γυναίκα. Είστε η μόνη διοικητής Νοσοκομείου που μας υποδέχεται τις τελευταίες βδομάδες" τόνισε στην αρχή της τοποθέτησης του ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος ενημέρωσε την κ. διοικήτρια για το μοντέλο γεωθερμίας, το οποίο σκέφτεται να αξιοποιήσει η ΠΚΜ, για να μειώσει το ενεργειακό κόστος λειτουργίας δημόσιων οργανισμών και κτιρίων. 

Σε αυτό το επίπεδο ήταν και η τοποθέτηση της κ. Μπούρτσου, η οποία τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία των φορέων, για την επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αν πήγαινε να της εγκαινιάσει το νοσοκομείο χωρίς να την έχει ειδοποιήσει όπως έκανε αλλού, θα βλέπαμε αν τον υποδεχόταν η Κα Μπούρτσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο