Ανακοίνωσε Μ. Σουμελίδη, Θ. Μανιόπουλο και Ευ. Λαζόπουλο ο Κ. Καραπαναγιωτίδης


Ανακοίνωσε Μ. Σουμελίδη, Θ. Μανιόπουλο και Ευ. Λαζόπουλο ο Κ. Καραπαναγιωτίδης...

Τρία νέα ονόματα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Πρόκειται για τους Μιχάλη Σουμελίδη, Θωμά Μανιόπουλο και Ευριπίδη Λαζόπουλο.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις τους:

Ο Μιχάλης Σουμελίδης στην «Δύναμη Πολιτών»


"Με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη μας συνδέουν δεσμοί βαθύτατης φιλίας εδώ κα πολλά χρόνια. Γνωρίζω τον άνθρωπο, το ήθος και την προσφορά του. 
Παρά την μακρόχρονη γνωριμία μας και την αμοιβαία εκτίμηση, ποτέ δεν βρεθήκαμε στην ίδια πλευρά. 
Σήμερα συστρατεύομαι μαζί του και με τη «Δύναμη Πολιτών», στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου Βέροιας. Δεν ακυρώνουμε το παρελθόν, αλλά χαράζουμε το αύριο."


Ο Μανιόπουλος Θωμάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στην εκλογική περιφέρεια Αποστόλου Παύλου


"Έπειτα από 18 χρόνια δραστηριοποίησης μου στο χώρο του εμπορίου και τώρα ως διοικητικός υπάλληλος στο δήμο Αντιγονιδών έμαθα να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ανάγκες του ευρύτερου δήμου, τις αγωνίες των συμπολιτών μου, να ζω ανάμεσα τους και να βιώνω την καθημερινότητα τους. Μελημά μου είναι η επανεκκίνηση του ευρύτερου δήμου μας μέσω της τουριστικής προβολής καθώς και του εμπορίου ώστε να δοθούν ευκαιρίες ανάπτυξης και δημιουργίας σε κάθε τομέα. Δηλώνω παρόν στην «Δύναμη Πολιτών» γιατί έχει όραμα αλλά και πρόγραμμα το οποίο θα θέσει σε τροχιά ανάπτυξης τον ευρύτερο δήμο. Εμπιστεύομαι τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη και την ομάδα του για την καθαρότητα του λόγου του, για το οραμά του, για το πρόγραμμά μας. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στο βαθμό που με αναλογεί , να ακούω, να κατανοώ και να προσπαθώ να δίνω λύσεις στα πρόβλημα που αφορούν την καθημερινότητα μας.
Στο προσκλητήριο της «Δύναμης Πολιτών», προχωρούμε όλοι μαζί , με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του ευρύτερου δήμου Βέροιας."


Ο Ευριπίδης Λαζόπουλος στη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Τον Ευριπίδη Λαζόπουλο  καλωσόρισε στο συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος δήλωσε: 

"Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι στο συνδυασμό μας τον Ευριπίδη Λαζόπουλο ο οποίος με όρεξη και διάθεση για προσφορά,  συστρατεύεται μαζί μας στον αγώνα για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του Δήμου Βέροιας. Πιστεύω ότι θα εκπροσωπήσει επάξια τη νέα γενιά στην κοινή μας προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο