Παρουσίαση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βέροιας Αντώνη ΦαναριώτηΠαρουσίαση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βέροιας Αντώνη Φαναριώτη...

Ο Αντώνης Φαναριώτης γεννήθηκε το 1985. Είναι Δασολόγος απόφοιτος της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Δασική Οικονομική στο Α.Π.Θ. και είναι υποψήφιος διδάκτωρ. 

Έχει πλούσια δραστηριότητα με συμμετοχές και ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια συναφή με το περιβάλλον. Εργάσθηκε με επιτυχία στο Δήμο Βέροιας ως Δασολόγος γνωρίζοντας ιδίοις όμμασιν τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. 

Αρθρογραφεί επί δύο συνεχή έτη δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο για το περιβάλλον αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα του. 

Κατά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δήλωσε τα εξής 

Έχοντας τη θέληση για ουσιαστικές, καινοτόμες και ποιοτικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση της Βέροιας προς όφελος των πολιτών, και με γνώμονα τις βλέψεις μου για την περιβαλλοντική ανάπτυξη της πόλης σε ευρωπαϊκά πρότυπα, θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Ιωάννη Παπαγιάννη ''Δικαίωμα για νέα Βέροια''. Στηρίζω έναν ανεξάρτητο και καταξιωμένο νομικό με νέες ιδέες και όραμα για την πόλη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο