Από τον πρώην Δήμο Βεργίνας ξεκίνησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης - Νέοι υποψήφιοιΑπό τον πρώην Δήμο Βεργίνας ξεκίνησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης...

Από τον πρώην Δήμο Βεργίνας ξεκίνησε τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης ξεκίνησε από τη Συκιά όπου, παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού του για το ΤΑ, συνομίλησε με τους κατοίκους σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν.

Τα προβλήματα στα οποία εστιάστηκε το ενδιαφέρον και η προσοχή αφορούσαν ζητήματα διαχείρισης και αξιοποίησης των υδάτινων πόρων, αποκατάσταση και συντήρηση του κεντρικού οδικού δικτύου, αλλά και των αγροτικών δρόμων, η διαχείριση των απορριμμάτων, η πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα των κατοίκων και έργα αποπεράτωσης υποδομών και δημοτικών κτηρίων.

Ανάλογη ήταν η συζήτηση και στα Παλατίτσια όπου ο κ. Καραπαναγιωτίδης, ενημερωμένος για τα προβλήματα που υπάρχουν, είχε γόνιμο διάλογο με πολλούς κατοίκους.

Στη Βεργίνα που ήταν και ο τρίτος και τελευταίος σταθμός του πρώτου κύκλου επισκέψεων, ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης μίλησε σε δυο συγκεντρώσεις.

Πέραν των συναντήσεων και των συνομιλιών που είχε με τους κατοίκους, είχε συνάντηση και συνεργασία και με το ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης έγινε δεκτός ιδιαίτερα εγκάρδια, δείχνοντας έτσι ότι οι κάτοικοι εκτιμούν στο προσωπό του τον άνθρωπο που έχει συνέπεια λόγων και έργων, καθώς τόσο ως Νομάρχης, τόσο ως Αντιπεριφερειάρχης υλοποίησε τα έργα για τα οποία είχε δεσμευτεί, ενώ ανταποκρίθηκε απόλυτα θετικά και αποτελεσματικά σε ό,τι άλλο προέκυψε και ήταν στο πεδίο των αρμοδιοτήτων του.

Μεταξύ αυτών ήταν έργα αγροτικής οδοποιίας, όπως και η κατασκευή και αποπεράτωση νέας πτέρυγας του Δημοτικού Σχολείου.


Ανακοίνωση νέων υποψηφιοτήτων

Εν τω μεταξύ, ο συνδυασμός "Δύναμη Πολιτών" ανακοίνωσε νέους υποψηφίους. Την Μαρία Δαδοπούλου και τον Γιώργο Γαλανομάτη.


Δήλωση Δαδοπούλου Μαρίας:Η προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα και ζω, είναι το κυρίαρχο για μένα. Θέτω υποψηφιότητα για τη Δημοτική κοινότητα Βέροιας με τη «Δύναμη Πολιτών», στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, με όραμα και μεράκι για μία Βέροια που αξίζει και μας αξίζει.


Δήλωση Γιώργου Γαλανομάτη: 


Μετά από ώριμη σκέψη και προβληματισμό, πήρα την ευθύνη να ενώσω τις δυνάμεις μου με τη «Δύναμη Πολιτών» του Κώστα Καραπαναγιωτίδη.
Στόχος μου είναι η δημιουργία συνθηκών επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας, της τοπικής κοινωνίας της Βέροιας. Με γνώμονα, λοιπόν, την αγάπη μου για τον τόπο μου και όρεξη για δουλειά, θα προσπαθήσω να συμβάλω στην ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της πόλης μας, προσπαθώντας να δώσω λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μου. Προτεραιότητα μας είναι η επανεκκίνηση του Δήμου μέσα από την προβολή του τουρισμού, την στήριξη του εμπορικού κόσμου καθώς και την αγροτική ανάπτυξη που θα έχει σαν αποτέλεσμα να θέσει τη Βέροια σε τροχιά προόδου και δημιουργικότητας.

Δηλώνω το παρόν στη «Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλή τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, γιατί πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο για τη Βέροια και τα χωριά μας. Μόνο με τη δική μας στήριξη και συμμέτοχη μπορεί η πόλη μας να βρει τη θέση που της αξίζει. Ενωμένοι όλοι μαζί σε έναν όμορφο αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο