Διήμερη εκδρομή Λυκοπούλων 5ου Συστήματος Βεροίας



Διήμερη εκδρομή Λυκοπούλων 5ου Συστήματος Βεροίας...
  
Κομνήνιο Βέροιας, 12  Απριλίου 2014, ώρα 10:30 π.μ. Το παιχνίδι αρχίζει για τα 19 Λυκόπουλα και τους 6 Βαθμοφόρους και Ανιχνευτές της 5ης Αγέλης  Βεροίας που ξεκίνησαν ένα φανταστικό διήμερο στο οποίο μας επισκέφτηκε ο Αλαντίν  ζητώντας την βοήθεια μας, να  βρούμε το μαγικό του λυχνάρι.

Ο  χώρος  γρήγορα μετατράπηκε σε παλάτι του πασά και… ταξιδέψαμε βαθιά στην έρημο... μάθαμε τον τρόπο που επικοινωνούν οι άνθρωποί της ερήμου μεταξύ τους…και φτάνοντας  κοντά στο λυχνάρι μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια... το επιστρέψαμε στον Αλαντίν. Η ημέρα συνεχίστηκε μαθαίνοντας για τα δικαιώματα του Παιδιού πολύ παιχνίδι, περιπέτεια και διασκέδαση.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής οι μικροί μας φίλοι επέστρεψαν στη βάση της, με το χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους, που αποτελεί και το μοναδικό στοιχείο της επιτυχίας της δράσης αυτής. Το ραντεβού δόθηκε για την επόμενη ανοιξιάτικη εξόρμηση μας μέσα στον Μάιο.
Με την ολοκλήρωση της δράσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κοινότητα Κομνηνίου και τον κ.Μαυρίδη Χρήστο για την πολύτιμη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της δράσης. 

Περιφορά Επιταφίου 


Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι μια εβδομάδα πένθους, με κυρίαρχο το έθιμο της νηστείας και της κατάνυξης στις εκκλησιαστικές ακολουθίες. Τα μέλη του Συστήματος μας μαζί με τα μέλη του 7ου Συστήματος , εκτελώντας τα εκκλησιαστικά τους καθήκοντα την Μ. Παρασκευή 18/4 συμμετείχαν στην περιφορά επιταφίου του Ι.Ν.«Αγ. Αντωνίου» όπου με λιτή μεγαλοπρέπεια έγινε η περιφορά του επιταφίου στους δρόμους και τις πλατείες της Ενορίας .

Κλήρωση Λαχείου
Στα πλαίσια των οικονομικών δραστηριοτήτων της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, υλοποιήθηκε η λαχειοφόρος μας αγορά . Κατόπιν της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου προέκυψε ο τυχερός αριθμός 723 και αναμένετε τις επόμενες ημέρες η παράδοση του ποδηλάτου (mountain bike) στον τυχερό. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  όλο τον κόσμο που μας ενίσχυσε οικονομικά αγοράζοντας τους λαχνούς μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο