Νάουσα: Είχε ενεχυροδανειστήριο αλλά έκανε τις δουλειές στη... μαύρη!Νάουσα: Είχε ενεχυροδανειστήριο αλλά έκανε τις δουλειές στη... μαύρη!

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε βάρος δύο ατόμων, ,ίας 32χρονης και ενός 34χρονου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής προανάκρισης, σε έρευνα της οικίας των προαναφερομένων στη Νάουσα Ημαθίας, αλλά και στην κατοχή του 34χρονου, βρέθηκαν συνολικά διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ.

Οι ανωτέρω δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή των αντικειμένων αυτών, ενώ όπως διαπιστώθηκε αυτοί προέβαιναν στην αγορά και διάθεση κοσμημάτων και χρυσαφικών εκτός του καταστήματος (ενεχυροδανειστήριο) ιδιοκτησίας της 32χρονης.

Επίσης, όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης ο 34χρονος διέθετε τα τιμαλφή σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη. Σε έρευνα του ενεχυροδανειστηρίου βρέθηκε μέρος των χρυσαφικών και κοσμημάτων, τα όποια είχε διαθέσει ο 34χρονος.

Τα ανευρεθέντα αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ, κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθούν οι κάτοχοι των κατασχεθέντων, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο