Επίσκεψη σε Σφηκιά - Ριζώματα και Εύξεινο Λέσχη Βέροιας έκανε ο Χρ. ΣκουμπόπουλοςΕπίσκεψη σε Σφηκιά - Ριζώματα και Εύξεινο Λέσχη Βέροιας έκανε ο Χρ. Σκουμπόπουλος...

Στις Τοπικές Κοινότητες Σφηκιάς και Ριζωμάτων βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας», το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου 2014 και το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, στο Πανόραμα της Βέροιας.

Το πρωί ο κ. Σκουμπόπουλος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκκλησιάστηκαν στην εκκλησία της Σφηκιάς και στη συνέχεια, αφού συνομίλησαν με κατοίκους του χωριού, είχαν συνάντηση με το Συμβούλιο της Κοινότητας, από το οποίο ενημερώθηκαν για τα προβλήματα, αλλά και το έργο που έχει γίνει την τελευταία τριετία στην περιοχή.Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σφηκιάς Γιάννης  Χειμώνας, το βασικό πρόβλημα του χωριού είναι το αρδευτικό και οι αποχετεύσεις, ενώ τόνισε την αγανάκτηση των κατοίκων για την ραγδαία αύξηση των δημοτικών τελών ύδρευσης – αποχέτευσης.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Σκουμπόπουλο βρέθηκε στα Ριζώματα, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ριζωμάτων Γιώργο Οικονόμου. 


Ο κ. Οικονόμου, αφού ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον συνδυασμό και στον Χρήστο Σκουμπόπουλο προσωπικά, αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων καθημερινότητας που απασχολούν την περιοχή. Όπως είπε, τα Ριζώματα έχουν λύσει βασικά θέματα, όπως η άρδευση και το μόνο που ήθελε από τον Δήμο Βέροιας ήταν η επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας (καθαρισμός χόρτων, τσιμενταυλάκων κ.α.), τα οποία όμως δεν επιλύονται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολούθως, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας και οι συνεργάτες του πήγαν στο κέντρο των Ριζωμάτων, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους, άκουσαν όσα είχαν να πουν και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο μέλλον, όπου θα παρουσιαστεί, με βάση και τα όσα καταγράφτηκαν από την επίσκεψη, το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού.


Επίσκεψη στην Εύξεινο Λέσχη ΒέροιαςΜε τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Χρήστος Σκουμπόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία».

Ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Χαράλαμπος Καπουρτίδης καλωσόρισε τον Χρήστο Σκουμπόπουλο και τους συνεργάτες του, ενώ δήλωσε εξ αρχής πως ο κ. Σκουμπόπουλος, ως Δήμαρχος Βέροιας, είχε άριστη συνεργασία και πρόσφερε τα μέγιστα στον Σύλλογο, είτε με υλικοτεχνικές παρεμβάσεις (κατασκευή περίφραξης, στεγανοποίηση κτιρίου κλπ) ή με συνδιοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουμπόπουλος σημείωσε πως όντως η συνεργασία του Δήμου Βέροιας με την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, κατά τη θητεία του, υπήρξε ιδιαίτερα θετική, δρομολογήθηκαν και ξεκίνησαν έργα που ήταν απαραίτητα για την ασφάλεια του χώρου και την συντήρησή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο