Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (Σάββατο Λαζάρου - Ανάσταση)



Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (Σάββατο Λαζάρου - Ανάσταση)...

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. από το Σάββατο του Λαζάρου έως και το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, έχει ως εξής:

Το Σάββατο του Λαζάρου 12 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού.

Την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Κυριακή 13 Απριλίου στις 19:30 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Μελίκη.

Την Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Μακροχώρι.

Την Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου στις 19:30 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μακροχώρι.

Την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Στενημάχου.

Την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου στις 19:30 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βεροίας.

Την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δασκίου.

Την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου στις 19:30 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης.

Την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοπανού.

Την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

Την Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Χριστού Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου στις 23:00 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος του Πάσχα, στην Τελετή της Αναστάσεως και θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου στις 18:30 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο