Η Ναυσικά Στάθη υποψήφια με τον Στάθη Σαρηγιαννίδη


Η Ναυσικά Στάθη υποψήφια με τον Στάθη Σαρηγιαννίδη...

Παρουσιάσθηκε σήμερα η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος από τη Βέροια Ναυσικά Στάθη 32 ετών, η οποία είναι δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ημαθία, πτυχιούχος τριών ξένων γλωσσών και κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος διδασκαλίας μοντέρνου χορού και τζαζ του ISTD(Imperial Society of Teachers of Dancing).

Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε την κυρία Στάθη στον Συνδυασμό τονίζοντας την αναγκαιότητα να εκπροσωπηθεί η Ημαθία από νέα πρόσωπα με ήθος και όρεξη για κοινωνική προσφορά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι πολύ αυστηρά δίνοντας βάση στην μόρφωση στο κοινωνικό προφίλ και στην γενικότερη παιδεία, κάτι που προφανώς δέν αποτελεί προτεραιότητα στους λοιπούς συνδυασμούς. Όταν προτείνεις έναν υποψήφιο, πρέπει για να απαιτήσεις την αποδοχή του,  ο ίδιος να είναι θωρακισμένος με τέτοιες αρετές ωστε να μπορείς να κοιτάς τον πολίτη στα μάτια σε όλη την διάρκεια της θητείας του. Ακριβώς αυτά τα κριτήρια τα υπερκαλύπτει η Ναυσικά Στάθη με έντονη το παιδαγωγικό της έργο, την πολιτιστική της προσφορά και τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες".

Η κυρία Στάθη με τη σειρά της δήλωσε ότι: "θεωρώ την πρόταση του κ. Σαρηγιαννίδη πολύ τιμητική και θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε  μαζί την εκλογή μιας άξιας περιφερειακής διοίκησης για την Ημαθία".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο