Ημαθία: Δύο συλλήψεις - για καταδικαστική απόφαση και χρέη - σε Βέροια και ΝάουσαΗμαθία: Δύο συλλήψεις - για καταδικαστική απόφαση και χρέη - σε Βέροια και Νάουσα...

Δύο συλλήψεις, ενός 33χρονου και ενός 59χρονου, σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (24/4) στην Ημαθία, σε Βέροια και Νάουσα, για εκκρεμούσα καταδικαστική απόφαση για απόπειρα κλοπής και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, αντίστοιχα.

Η σύλληψη του 33χρονου 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνελήφθη  ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του 33χρονου στη Βέροια διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για απόπειρα ληστείας.

Σύλληψη του 59χρονου

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, συνελήφθη ένας 59χρονος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, καθώς το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 78.936,83 ευρώ.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις των άρθρων 98 Π.Κ. και 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο