Ημαθία: "Ρούφηξαν" 600 λίτρα πετρέλαιο από ντεπόζιτο φορτηγούΗμαθία: "Ρούφηξαν" 600 λίτρα πετρέλαιο από ντεπόζιτο φορτηγού... 

Δύο Ρουμάνοι, ηλικίας 61 και 18 ετών, συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας (28/4), καθώς έκλεψαν από ντεπόζιτο φορτηγού 600 λίτρα πετρελαίου κίνησης και το έβαλαν στο δικό τους φορτηγό, διεθνών μεταφορών, με πινακίδες Ρουμανίας. 

Συγκεκριμένα, στον Πλάτανο Ημαθίας, οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν από το ντεπόζιτο του Φορτηγού ενός 32χρονου 600 λίτρα πετρελαίου κίνησης, αξίας 800 ευρώ και στη συνέχεια, με την αφαιρεθείσα ποσότητα πετρελαίου εφοδίασαν Ι.Χ. Φορτηγό διεθνών μεταφορών με πινακίδες Ρουμανίας, στο οποίο ήταν οδηγοί και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο άνδρες έγιναν αντιληπτοί από τον 32χρονο και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας και του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας,

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο