Ημερίδα για Προβλήματα Εφαρμοσμένης Φυτιατρικής στην Ημαθία (28/4)...


Ημερίδα για Προβλήματα Εφαρμοσμένης Φυτιατρικής στην Ημαθία (28/4)...

Ο Δήμος Βέροιας, το Περιφερειακό Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), η Φυτιατρική Εταιρεία Ελλάδος και ο Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ημαθίας συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Σημαντικά Προβλήματα Εφαρμοσμένης Φυτιατρικής Δενδρωδών Καλλιεργειών στην Ημαθία».

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι:

Ο Δρ Φίλιππος Ιωαννίδης, Γεωπόνος- Εντομολόγος, τ. Δ/ντης Εργοστασίου Πλατέως ΕΒΖ και τ. Δ/ντης Ινστιτούτου Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων σε μηλοειδή και πυρηνόκαρπα.».
Ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος, Καθηγητής Εντομολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Μύγα της Μεσογείου : Ένας σοβαρός εχθρός των καρποφόρων δένδρων στην Β. Ελλάδα.».
Η κα Πολύμνια Αντωνίου, Επ. Καθηγήτρια Φυτοπαθολογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα «Σοβαρές ασθένειες ακτινιδιάς».
Και ο κ. Ελευθέριος Τζάμος, Ομότιμος Καθηγητής Φυτοπαθολογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Φυτιατρικής Εταιρίας Ελλάδος, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Δυνατότητες απολύμανσης του εδάφους για επανεγκατάσταση δενδροκομείων».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στο Δημαρχείο του Δήμου Βέροιας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 18.00 και η  είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο