Υπάρχουν Χρυσαυγίτες υποψήφιοι στις τοπικές εκλογές της Ημαθίας;



Υπάρχουν Χρυσαυγίτες υποψήφιοι στις τοπικές εκλογές της Ημαθίας;

Είναι ένα από τα ερωτήματα που συχνά τίθενται σε συνεντεύξεις υποψηφίων, αλλά και αποτελεί θέμα συζήτησης. Έχουν πέσει στην... λούμπα οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ή οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες να βάλουν άτομα στους συνδυασμούς τους που υπήρξαν μέλη ή υποστηρικτές (δημόσια, σε συζητήσεις, στο διαδίκτυο κλπ) της "εγκληματικής οργάνωσης", σύμφωνα με το κατηγορητήριο της Ελληνικής δικαιοσύνης, που ακούει στο όνομα "Χρυσή Αυγή";

Αυτό το θέμα απασχολεί δύο κατηγορίες πολιτών: Πρώτη κατηγορία, αυτή των ανθρώπων που θεωρούν επικίνδυνη, εγκληματική, απαράδεκτη την δράση της Χ.Α. και την ύπαρξη υμνητών αυτής και της ιδεολογίας που πρεσβεύει και, δεύτερη κατηγορία, αυτών των ατόμων που είτε από ανοησία ή από βαθιά φασιστικά και μισαλλόδοξα αισθήματα αναζητούν διακαώς ομοϊδεάτες τους.

Στην πρώτη περίπτωση, είναι για να τους καταψηφίσουν (τους ίδιους και το "μυαλό" που τους έβαλε στον συνδυασμό του) και η δεύτερη περίπτωση για να βρουν ομοϊδεάτες τους, ώστε να τους στηρίξουν.

Το πιο τίμιο και αξιοπρεπές (αν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας), θα ήταν όλοι αυτοί που ύμνησαν, υπηρέτησαν και υπερασπίστηκαν το πολιτικό μόρφωμα της Χ.Α., να βγουν ευθαρσώς και να το δηλώσουν. Να δηλώσουν ανοιχτά, όχι κρυμμένοι σε δημοκρατικά ή άλλο προσωπεία, πως αυτοί είναι υμνητές του Μιχαλολιάκου και της παρέας του ή αν διακατέχονται από τα ίδια αποκρουστικά ιδεολογικά φρονήματα, απλά δεν δηλώνουν "Χρυσαυγίτες", αλλά "εθνικιστές" (με την σημερινή, άκρως αρνητική έννοια της λέξης).

Αν δεν το κάνουν αυτοί, σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι που θα το κάνουν αντ' αυτών! Διότι, είτε υπήρξες ΠΑΣΟΚος ή Νεοδημοκράτης, είτε κομμουνιστής, είτε ακροδεξιός, είτε ακροαριστερός, είτε αναρχικός ή αντιεξουσιαστής, ό,τι και αν είσαι εν πάση περιπτώσει, οφείλεις να το δηλώνεις ξεκάθαρα, αφού αυτά τα "πιστεύω" θα σε ακολουθούν και στις αποφάσεις σου.

Είμαστε ανοιχτοί στη... συλλογή στοιχείων!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο