Ο Α. Μαρκούλης στην Αστυνομική Δ/νση και την Πυροσβεστική



Ο Α. Μαρκούλης στην Αστυνομική Δ/νση και την Πυροσβεστική...

Την Αστυνομική Δ/νση Ημαθίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (29-4-14) ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του.

Στην Αστυνομική Δ/νση αφού συνομίλησε με όλους τους εν υπηρεσία αστυνομικούς στα γραφεία τους, έκλεισε την επίσκεψη του ανταλλάσοντας απόψεις με τον Αστυνομικό Δ/ντή ταξίαρχο κ.  Μπαντουβάκη, σχετικές με την απαιτούμενη συνεργασία Αστυνομίας και Αυτοδιοίκησης.


Στη συνέχεια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε ουσιαστικός διάλογος με τους αξιωματικούς και πυροσβέστες της μονάδος και εντοπίσθηκαν ζητήματα που δυσχεραίνουν το έργο της πρόληψης και της πυρόσβεσης αν και όταν χρειασθεί. 

Ειδικότερα αναφέρθηκε η δυσκολία πρόσβασης στο κέντρο της πόλης, μετά και την λεγόμενη ανάπλαση, όπως και η ανάγκη τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών στο σημείο εξόδου των αυτοκινήτων της Πυροσβεστικής στην οδό Στρατού, αίτημα  της συγκεκριμένης Υπηρεσίας που παραμένει σε εκκρεμότητα εδώ  και αρκετά χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο