Ο Αντώνης Μαρκούλης στο Μακροχώρι



Ο Αντώνης Μαρκούλης στο Μακροχώρι...

Εποχές των μαζικών κινητοποιήσεων, τηρουμένων των αναλογιών του πολιτικού κλίματος  εκείνων των εποχών και του σημερινού,  θύμισε η χθεσινή επίσκεψη του Υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη στο Μακροχώρι. 

Πολυπληθέστερη κάθε προηγούμενης, αυτής της περιοδείας του, ήταν η πρώτη στάση του σε καφενείο του Μακροχωρίου, όπου επί μακρόν αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος με τους παριστάμενους, με επίκεντρο τα προβλήματα της καθημερινότητας και έντονα έκδηλο το έλλειμμα εμπιστοσύνης του πολίτη προς τους πολιτικούς. Ωστόσο, παρά την επιφυλακτικότητα για την ασυνέπεια λόγων και έργων των δοκιμασμένων ήδη πολιτικών και τοπικών αρχόντων, διατυπώθηκε  η  ανάγκη νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και κύριο χαρακτηριστικό την συνέπεια να ασχοληθούν με τα κοινά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανοίγοντας την συζήτηση ο Αντώνης Μαρκούλης  τόνισε τα εξής: «Απέναντι σε αυτούς που επί σειρά ετών τους δώσατε με την ψήφο σας την δυνατότητα να διαχειρισθούν τις τύχες του τόπου και σήμερα διαπιστώνετε την ασυνέπεια τους, εμείς ερχόμαστε ενώπιον σας, με ηθικό πλεονέκτημα- καθόσον δεν μας βαρύνουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις- να διεκδικήσουμε την ψήφο σας για μια άλλη πολιτική με επίκεντρο τον δημότη και συνδιαμορφωτή αυτής της πολιτικής. Για αυτό ερχόμαστε κοντά σας. Όχι για να τάξουμε πράγματα ανέφικτα στη σημερινή εποχή, αλλά να ακούσουμε από εσάς τα προβλήματα και τις ανάγκες της καθημερινότητας, έτσι ώστε πρώτο μας μέλημα να είναι η βελτίωση της».

Μετά την πρώτη ακολούθησε και δεύτερη  συνάθροιση συνδημοτών, στο ίδιο κλίμα, ενώ σε ότι αφορά τα τοπικά προβλήματα έγινε λόγος για διασπορά μικρών χωματερών που μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα, για κατασπατάληση νερού και ανάγκη τοποθέτησης υδρομέτρων, για ασυντήρητους   δρόμους, για ελλιπή αστυνόμευση μετά την κατάργηση του αστυνομικού σταθμού, για ανεπαρκή εξυπηρέτηση από το γραφείο της ΔΕΥΑΒ κ.α. 

Στη συνέχεια  ο υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφθηκε και άλλα καταστήματα επί του κεντρικού δρόμου του Μακροχωρίου και είχε ολιγόλεπτες συνομιλίες.



Πρόγραμμα Επισκέψεων σε Δημοτικά Διαμερίσματα 

Το πρόγραμμα των επισκέψεων σε Δημοτικά Διαμερίσματα συνεχίζεται ως εξής:

Παρασκευή 11/4: 19:00-20:30, Διαβατός - Κουλούρα

Σάββατο 12/4: 11:00-13:00, Δημαρχείο - Αγορά (Πεζόδρομος)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο