Ο Αντώνης Μαρκούλης ξεκίνησε από τη Φυτειά!Ο Αντώνης Μαρκούλης ξεκίνησε από τη Φυτειά!
    
Από την Φυτειά άρχισε το πρωί της Κυριακής 6-4-14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης τις επισκέψεις του σε Δημοτικά Διαμερίσματα, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του. Σε μια κατάμεστη αίθουσα καφενείου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παριστάμενους κατοίκους και να καταγράψει τις δικές τους απόψεις και προτάσεις, αφού προηγουμένως τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.


Σε σχετική δήλωση του για την έναρξη των επισκέψεων του σε Δημοτικά Διαμερίσματα και ειδικότερα για την επίσκεψη του στη Φυτειά- αμέσως μετά- ο κ. Μαρκούλης τόνισε τα εξής: 

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για μια πρώτη συνάντηση με τους συνδημότες μας, προκειμένου να ακούσουμε τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους, στα πλαίσια της πολιτικής του συνδυασμού μας για συμμετοχική δημοκρατία.

Για μας είναι αυτονόητη η συμμετοχή των δημοτών στις αποφάσεις για θέματα που τους απασχολούν και γι αυτό θα επισκεφθούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του Δήμου μας.

Όπως άλλωστε το έχουμε ήδη δηλώσει, μια ορθολογιστική διαχείριση της διοίκησης του Δήμου, για την βελτίωση πάντα της καθημερινότητας του πολίτη, απαιτεί συνεργασίες  με τους δημότες και με τους επιστημονικούς, μαζικούς και άλλους φορείς του τόπου».

Πρόγραμμα Επισκέψεων σε Δημοτικά Διαμερίσματα

Το πρόγραμμα των επισκέψεων σε Δημοτικά Διαμερίσματα συνεχίζεται ως εξής: 

Δευτέρα 7/4: 19:30, Τρίλοφος (καφ. Μπαλτζή) | 21:00, Πατρίδα

Τρίτη 8/4: 19:00-21:00, Αγ.Γεώργιος - Αγ.Μαρίνα,

Τετάρτη 9/4: 18:00-20:00, Λυκογιάννη - Νικομήδεια,

Πέμπτη 10/4: 18:00-21:00, Μακροχώρι

Παρασκευή 11/4: 19:00-20:30, Διαβατός - Κουλούρα

Σάββατο 12/4: 11:00-13:00, Δημαρχείο - Αγορά (Πεζόδρομος)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο