Ο Αντώνης Μαρκούλης σε Αγ. Γεώργιο και Αγ. Μαρίνα


Ο Αντώνης Μαρκούλης σε Αγ. Γεώργιο και Αγ. Μαρίνα...

Έντονη δυσαρέσκεια για αδιαφορία Δήμου και Αντιπεριφέρειας, στα προβλήματα της καθημερινότητας, συναντά ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης κατά την περιοδεία του στις Τοπικές Κοινότητες. Η δυσαρέσκεια αυτή εκφράσθηκε και χθες Τρίτη (8-4-14) κατά την επίσκεψη του  στην Αγ. Μαρίνα και τον Αγ. Γεώργιο. 

Ειδικά στην Αγ. Μαρίνα  έγινε λόγος για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και τέθηκαν από τους συνομιλητές του υποψήφιου Δημάρχου ζητήματα ασυντήρητων δρόμων, παιδικών χαρών κ.α.

Μετά την επίσκεψη και την καταγραφή όσων αναφέρθηκαν από τους συνδημότες των δύο Τοπικών Κοινοτήτων ο Αντώνης Μαρκούλης έκανε την παρακάτω δήλωση για τα Μ.Μ.Ε: 

Καθημερινά συναντάμε την αγανάκτηση του κόσμου τόσο για την γενικότερη πολιτική κατάσταση, αλλά κυρίως για την ανεπαρκή διαχείριση των τοπικών ζητημάτων.
Το ερώτημα αυτών των εκλογών και αναφέρομαι στις Δημοτικές είναι, αν αυτή την αγανάκτηση θα την εκφράσει ο κόσμος στην κάλπη, καταψηφίζοντας τους υπεύθυνους για αυτές τις καταστάσεις, ή θα τους ψηφίσει και πάλι. 
Και το λέω τούτο, γιατί ενώ στις Ευρωεκλογές ή και τις Περιφερειακές ο ψηφοφόρος γνωρίζει ποιόν υποστηρίζει το κάθε κόμμα, στις Δημοτικές έχουμε το φαινόμενο των πολλών «ανεξάρτητων», που όμως πίσω από ορισμένους εξ αυτών βρίσκονται κόμματα ή μεγαλόσχημοι των κομμάτων. Έτσι κινδυνεύει ο πολίτης να ψηφίσει «ανεξάρτητο» εξαρτημένο.Πρόγραμμα Επισκέψεων σε Δημοτικά Διαμερίσματα 

Το πρόγραμμα των επισκέψεων σε Δημοτικά Διαμερίσματα συνεχίζεται ως εξής:

Τετάρτη 9/4: 18:00-20:00, Λυκογιάννη - Νικομήδεια,

Πέμπτη 10/4: 18:00-21:00, Μακροχώρι

Παρασκευή 11/4: 19:00-20:30, Διαβατός - Κουλούρα

Σάββατο 12/4: 11:00-13:00, Δημαρχείο - Αγορά (Πεζόδρομος)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο