Ο Αντώνης Μαρκούλης στη Συκιά και στη Λαϊκή της ΒέροιαςΟ Αντώνης Μαρκούλης στη Συκιά και στη Λαϊκή της Βέροιας...

Σε εγκάρδιο κλίμα η υποδοχή του Υποψήφιου Δημάρχου Αντώνη Μαρκούλη και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που τον συνόδευαν, το βράδυ της Μ. Τρίτης στη Συκιά. Σαν φυσικό επόμενο και ο διάλογος που ακολούθησε έγινε σε κλίμα σχεδόν οικειότητας.

Εισαγωγικά ο Αντώνης Μαρκούλης αφού δήλωσε ότι βασική αρχή του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον δημότη» είναι η συνεργατικότητα και η συναίνεση φορέων και συμπολιτών στη διαχείριση των υποθέσεων του Δήμου, στη συνέχεια εξήγησε  ότι ο λόγος της επίσκεψης του έχει ως αντικείμενο την καταγραφή των προβλημάτων της Κοινότητας, για την συνδιαμόρφωση ενός προγράμματος βελτίωσης της καθημερινότητας. Τόνισε δε ότι αυτή την πρώτη επίσκεψη θα ακολουθήσει και άλλη. Και αν ο συνδυασμός «προτεραιότητα στον δημότη», με την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, κερδίσει την Διοίκηση του Δήμου, τότε θα καθιερώσει ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα.

- Ως προς τα προβλήματα της περιοχής, αναφέρθηκαν δύο. Η κακή κατάσταση του δρόμου και  η έλλειψη πόσιμου νερού.
- «Είναι απαράδεκτο αυτό το κάστρο της Δημοκρατίας , αυτή η περιοχή που έχει δώσει ισχυρές πλειοψηφίες,  να έχει ως βασικά προβλήματα την ύδρευση και τον δρόμο», σχολίασε από την πλευρά του ο Αντώνης Μαρκούλης.

Στη Λαϊκή της Βέροιας

Το πρωί της Μ. Τρίτης ο Αντώνης Μαρκούλης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά της Βέροιας και αντάλλαξε απόψεις με συνδημότες καταναλωτές και πωλητές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο