Ο Γιώργος Σιπητάνος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Στ. ΣαρηγιαννίδηΟ Γιώργος Σιπητάνος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Στ. Σαρηγιαννίδη...

Παρουσιάσθηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος από τη Νάουσα κ. Γιώργος Σιπητάνος 42 ετών, ο οποίος είναι Αρχιφύλακας στο αστυνομικό τμήμα Νάουσας.

Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε τον κύριο Σιπητάνο στον Συνδυασμό εκφράζοντας την πεποίθηση οτι μαζί θα κάνουν έναν τίμιο και αποτελεσματικό αγώνα για να ευαισθητοποιήσουν τον πολίτη της Ημαθίας ωστε να παρέχει στήριξη και εμπιστοσύνη στα σχέδια και προτάσεις του συνδυασμού.
Ο Γιώργος  Σιπητάνος με τη σειρά του δήλωσε ότι: Η Ημαθία χρειάζεται ανθρώπους, όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης  και ο Στάθης Σαρηγιαννίδης, που έχουν εμπειρία και οργανωμένο σχέδιο, μαζί με υποψηφίους με διάθεση και όρεξη να πετύχουν σπουδαία πράγματα, έχοντας ως μόνο σκοπό το καλό του τόπου.  Κοντά σε γνώστες της παρούσας κατάστασης, με πλήρη εποπτεία των προβλημάτων και ρεαλιστικές προτάσεις για λύσεις, θα αγωνιστούμε ώστε να ξεπεράσουμε μαζί όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις συνθήκες κρίσης και να γίνουμε το πρότυπο και για τις υπόλοιπες περιφέρειες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο