Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης στην Κουλούρα και στον ΔιαβατόΟ Κώστας Καραπαναγιωτίδης σε Κουλούρα και Διαβατό...

Την Κουλούρα και τον Διαβατό επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας.

Και στα δύο χωριά, των οποίων κάτοικοι  συγκροτούν σημαντικούς παραγωγικούς πυλώνες της αγροτικής οικονομίας, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας  συνομίλησε και συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν, τα έργα που έγιναν, αλλά και τις προοπτικές.

Πέρα από τα ζητήματα των υποδομών και της εξυπηρέτησης των καθημερινών και κρίσιμων αναγκών, κυρίαρχο ζήτημα ήταν αυτό της οικονομικής επιβίωσης μέσα από την ανάπτυξη και προώθηση των παραγόμενων προϊόντων.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που πήρε σαν Αντιπεριφερειάρχης και τόνισε ότι και σαν Δήμαρχος, σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς, θα συνεχίζει να αναζητά και να εφαρμόζει καινοτόμες ιδέες και τρόπους ώστε να μην πάει χαμένος ο κόπος και ο ιδρώτας των ανθρώπων της αγροτιάς και του μόχθου.

Στον Διαβατό ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Δύναμη Πολιτών» και όλους τους υποψήφιους για το Τ.Σ., είχε διαδοχικές συναντήσεις.

Στην εγκάρδια υποδοχή ήταν παρόντες μεταξύ άλλων, το στέλεχος του τοπικού αγροτικού κινήματος, Γιάννης Βράνας, ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ημαθίας, Αναστάσιος Συμεωνίδης και πολλοί κάτοικοι.

Κυρίαρχο ζήτημα αυτό της προοπτικής διάθεσης της αγροτικής παραγωγής και το μέλλον των εξαγωγών καθώς ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε πλήρη καλλιεργητική δραστηριότητα και περιμένει δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών του.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα υποδομών.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό κι αν χρειαστεί  θα κάνουμε και υπέρβαση», τόνισε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης,  υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Βέροιας, με τη μορφή που έχει πλέον, δε μπορεί να είναι απλώς ένα διαχειριστικός οργανισμός, αλλά ο ρόλος του είναι να μπει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την ανάπτυξη του τόπου και της περιοχής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο