Ο Σάκης Χειμώνας υποψ. αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας της «Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας»Ο Σάκης Χειμώνας υποψ. αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας της «Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας»... 

Έγινε σήμερα  Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 10.30  στον Πολυχώρο της Εληάς στην Βέροια από την Υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου η Παρουσίαση του Υποψηφίου Αντιπερειφερειάρχη   Ημαθίας του Περιφερειακού Συνδυασμού «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» Αθανασίου (Σάκη) Χειμώνα, καθώς και οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, οι οποίοι είναι:

  • Κιοσέογλου Λευτέρης, από την Δημοτική Ενότητα  Πλατέως  του Δήμου  Αλεξάνδρειας, βιομηχανικός εργάτης  και συνδικαλιστής στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
  • Σιδηροπούλου – Μουρατίδου Κυριακή (Κική), προερχόμενη από τον χώρο Υγείας πρώην εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Βέροιας.
  • Φαρμάκης Κωνσταντίνος, Ελεύθερος Επαγγελματίας από την Νάουσα και μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από  φωτοβολταικά.
Η Υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου  έκανε την παρουσίαση  του υποψηφίου Αντιπερειφερειάρχη  και παρουσίασε του Κεντρικούς Άξονες του Προγράμματος του Συνδυασμού για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και την γενική πολιτική κατάσταση.

Ο Υποψήφιος Αντιπερειφερειάρχης,  Σάκης Χειμώνας, παρουσίασε τους τρείς υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Ημαθία , και έκανε αναφορά σε μερικά  από τα προβλήματα  που χρονίζουν και απασχολούν  την Ημαθία, επιρρίπτοντας ευθύνες για την μη λύση τους, σε όσους είχαν την ευθύνη Διοίκησης,  όλα αυτά τα χρόνια,  της Αυτ/ση και ειδικότερα την Δευτέρου Βαθμού  είτε ως Νομαρχία  παλιότερα και Περιφέρεια σήμερα.  

-Τάφρο 66
-Αμμοληψίες Αλιάκμονα
-Έλλειψη Διοικητηρίου και παράλληλα παραχώρησης  για Εκποίηση των Κτηρίων των Δικαστηρίων  στα ΤΑΙΠΕΔ
-Εγκατάλειψη Περιφερειακ΄λης Αγοράς της Κουλούρας

Ειδική αναφορά έγινε και στην σχέση με υποψήφιο Περιφερειάρχη που έχει σύμφωνα με απάντηση του ίδιου  ένα  «πατρογονικό» κτήμα στην Ημαθία  στην γενέτειρα του ίδιου στην Σφηκιά , δίνοντας έμφαση στο γεγονός  ότι παρόλο που οι διώξεις, ήταν  κατά το άτομο του αλλά και άλλων κατοίκων το 1997 και 1998  το θέμα είναι Πολιτικό και Αφορά και την Κεντρική Πολιτική αλλά και την Αυτ/ση Α και Β Βαθμού γιατί το θέμα της Προστασίας των Δασών είναι θέμα Περιβάλλοντος και βασικός παράγοντας για την Ποιότητα της Ζωής του ανθρώπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο