Οι Ε. Πεχλιβανίδου, Θ. Τούσας, Αλ. Παυλίδης και Λ. Θεοδοσιάδου στη "Δύναμη Πολιτών"Οι Ε. Πεχλιβανίδου, Θ. Τούσας, Αλ. Παυλίδης και Λ. Θεοδοσιάδου στη "Δύναμη Πολιτών"...

Δηλώσεις υποψηφιότητας έκαναν και νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού "Δύναμη Πολιτών", του Κώστα Καραπαναγιωτίδη. 

Εύη Πεχλιβανίδου (δασκάλα), υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας (τοπικό συμβούλιο):Αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ στην δύσκολη πορεία του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, που σκοπό έχει την αλλαγή σε έναν τόπο που το έχει τόσο ανάγκη. Με εφόδια τη δουλειά, τη γνώση και τις νέες ιδέες θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα στη δυναμική αναγέννηση της πόλης που τόσο αγαπώ. 


Θωμάς Τούσας (γυμναστής - προπονητής), υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος: 


"Δηλώνω συμμετοχή σε έναν συνδυασμό, όπου η πείρα των παλαιών παντρεύεται με τον ενθουσιασμό των νέων, όπου ενώνονται οι δυνάμεις πέρα και πάνω από κόμματα και  όπου οι πολιτικές σκοπιμότητες θα παραμερίζονται για το κοινό συμφέρον"


Αλέξανδρος Παυλίδης:


Η ανάπτυξη του δήμου Βέροιας έχει άμεση σχέση με την προβολή της ιστορίας μας και του αρχαιολογικού θησαυρού της περιοχής μας.  Η αγωνία για το μέλλον του τόπου μου και το όραμα για ανάπτυξη με έκαναν να συστρατευθώ με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό και τον τουρισμό στο Δήμο μας. 


Λίνα Θεοδοσιάδου - Κότσυφα:


Η Λίνα Θεοδοσιάδου - Κότσυφα είναι εν ενεργεία δικηγόρος, δραστηριοποιούμενη επαγγελματικά στην πόλη της Βέροιας. Είναι πτυχιούχος της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στους τομείς Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου (Α.Π.Θ.). 

“Σε μια εποχή που η Κρίση σκιάζει τα πάντα γύρω μας, ο ρόλος και η ανάγκη παρέμβασης των τοπικών κοινωνιών ενισχύεται. Σε αυτήν λοιπόν την δυσμενή συγκυρία, τα μεγάλα και κούφια λόγια δεν πείθουν πια. Οι πολίτες θέλουν να δουν καθαρά πρόσωπα και πράξεις. Ευκαιρία και εφαλτήριο αλλαγής μπορούν να αποτελέσουν οι Δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Σε αυτή την μάχη οφείλει η γενιά μας, να δώσει το στίγμα για την Βέροια της επόμενης δεκαετίας, του 2020. Να διεκδικήσουμε σήμερα μια πόλη ανθρώπινη, πράσινη, καθαρή, ασφαλή, δημιουργική, τουριστική αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Να επιλέξουμε ανάμεσα σε διαφορετικές προτάσεις, έπειτα από σκέψη και με βάση τα επιχειρήματα και τις λύσεις που θα παρουσιαστούν, καθώς και τα πρόσωπα που θα κληθούν να τις υλοποιήσουν. Διεκδικώντας το λέγειν να γίνει πράττειν... Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για τον Δήμο Βέροιας με οδήγησε στην απόφαση να δραστηριοποιηθώ. Έπειτα από την τιμητική πρόταση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη να συμπεριληφθώ στον Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», αποφάσισα να δώσω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση, θέτοντας υποψηφιότητα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο