Οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συγχαίρουν τους μαθητές τουςΟι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συγχαίρουν τους μαθητές τους...

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συγχαίρουν θερμά τους μαθητές του σχολείου Ζαμπέτα Βασίλειο, Ζαμπέτα Γεωργία, Καλφόπουλο Αργύριο, Μπαλτζή Μαριάννα, Παγγούρα Αφροδίτη και Ρούσκα Θεόδωρο για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στην Ανοιξιάτικη γιορτή (Spring Festival) που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά την Κυριακή 6-4-2014 στο Χώρο Τεχνών Βέροιας καθώς και τον καθηγητή μουσικής κ. Αθανάσιο Δερμιτζάκη για την πολύτιμη βοήθειά του.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ένωση των καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας σε συνεργασία με τη σύμβουλο της Αγγλικής κα.Καλλιόπη Κιοκπάσογλου. Το Μουσικό Σχολείο συμμετείχε για δεύτερη χρονιά φέτος με τα τραγούδια «Donʼt worry be happy» ( Bob Marley) «Counting Stars» (One republic) και «We will rock you» (Queen).

Στην Ανοιξιάτικη Γιορτή έλαβαν μέρος αρκετά σχολεία του νομού μας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι προσπάθειες όλων των μαθητών που συμμετείχαν ήταν αξιέπαινες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο