Οι Ν. Τσιαμήτρος, Α. Κατσιούλη και Χ. Γιαννακίδης στη "Δύναμη Πολιτών"Οι Ν. Τσιαμήτρος, Α. Κατσιούλη και Χ. Γιαννακίδης στη "Δύναμη Πολιτών"...

Ο Νίκος Τσιαμήτρο, η Αρχοντία Κατσιούλη και ο Χαράλαμπος Γιαννακίδης θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών", του Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Στις δηλώσεις υποψηφιότητάς τους, είπαν:

Νίκος Τσιαμήτρος:


Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,

Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται εργατικούς και πρακτικούς ανθρώπους. Ανθρώπους με μεράκι για την πορεία και την ανάπτυξη του τόπου.

Έχοντας μια διαδρομή στην οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης και ανησυχίες ταυτόχρονα για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, η ενασχόλησή μου με τα κοινά – από διάφορες θέσεις- είχε και έχει ως στόχο και προτεραιότητα την συμβολή μου στην ανάπτυξη και εξέλιξή της καθώς και στην επίλυση των προβλημάτων και ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συνδημοτών μου. 

Και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, προσφέροντας στο μέτρο της αντοχής και των δυνατοτήτων, υποτάσσοντας το «εγώ» στο «εμείς», μέσα από μια ομάδα ατόμων και έναν επικεφαλής που εμπνέει συνεργασία, προσφορά, όραμα και αυτονόητα το ήθος και την ταπεινότητα, στοιχεία απαραίτητα στις μέρες που διανύουμε.

Η επιλογή μου να συμμετέχω στη ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, θέτοντας υποψηφιότητα στο συνδυασμό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, σηματοδοτεί την επιδίωξη μου για ένα Δήμο λειτουργικό και αποτελεσματικό. Ένα Δήμο όπως τον θέλουμε και τον ονειρευόμαστε..


Αρχοντία Κατσιούλη:


Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τον τόπο μας να βελτιωθεί και να αναδειχθεί. Μαζί με  τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη θα υπερασπιστούμε το συλλογικό συμφέρον και θα διασφαλίσουμε ποιότητα ζωής για όλους τους δημότες. Η «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» δείχνει και πάλι τον δρόμο της ελπίδας και της αισιοδοξίας για να στηριχθεί η κοινωνία μας που τόσο πλήττεται.  

Χαράλαμπος Γιαννακίδης:


Όταν οι Έλληνες βιώνουμε την πρόκληση ζωής να συμμετάσχουμε στα κοινά επιτέλους εμείς οι νέοι άνθρωποι, ένιωσα πως δεν μπορούσα να λείπω από ένα τέτοιο προσκλητήριο. Για να αλλάξει κάποτε η νοοτροπία, για να ακουστούμε όσοι υπεστήκαμε τους μέτριους, για να αποφασίσουμε εμείς που είμαστε ο αληθινός κορμός της κοινωνίας. Είμαι ένας νέος οικογενειάρχης που ασχολούμαι με το εμπόριο στην Ημαθία ως ιδιωτικός υπάλληλος και με τις αγροτικές καλλιέργειες στο Διαβατο. Με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη ελπίζω να προσφέρω στους πολλούς όσα μας στέρησαν οι λιγοι. Είμαι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Αποστόλου Παύλου με ένα μόνο όραμα «Στην κρίση κανένας μόνος-οι πολίτες έχουμε τη δύναμη» 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο