Παρουσίασε τους 7 υποψ. αντιπεριφερειάρχες και 105 υποψ. Περιφ. Συμβούλους ο Απ. ΤζιτζικώσταςΠαρουσίασε τους 7 υποψ. αντιπεριφερειάρχες και 105 υποψ. Περιφ. Συμβούλους ο Απ. Τζιτζικώστας...

Παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας 14 Απριλίου, στην Θεσσαλονίκη, οι επτά υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και εκατόν πέντε περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Από την  Ημαθία, πλην του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη παρουσιάστηκαν οι  εξής υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Αλληλεγγύης»:
  • Σταύρος Γιανναβαρτζής, επιχειρηματίας, μέλος του δ.σ του Επιμελητηρίου Ημαθίας,,τ. γ.γ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας  (s.giannavartzis@gmail.gr)
  • Νίκη Καρατζιούλα, φυσιοθεραπεύτρια ΓΝΣ Ημαθίας (διατέλεσε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και αντιδήμαρχος karatzioula1974@hotmail.gr )
  • Παναγιώτης Μεσσαλάς, δημοτικός υπάλληλος, πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, πρώην δημοτικός σύμβουλος (messalas1965@yahoo.gr)
  • Ιωάννης Μουταφίδης, εκπαιδευτικός, διευθυντής του 4ου δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας. Μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ημαθίας και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην  (Δ.Ο.Ε) Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (imoutafidis@sch.gr)
  • Συμεών Πουλασουχίδης, φιλόλογος (sim02@hotmail.gr)
  • Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, 25 χρόνια υπάλληλος στην Ελαΐς, αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Νάουσας (Pizzadaelio@gmail.com)
  • Χρήστος Τσιούντας, πρώην διευθυντής Τράπεζας, πρώην δήμαρχος δήμου Δοβρά, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, προέβη στην εξής δήλωση, μετά το πέρας της παρουσίασης:

«Σήμερα, όπως τόνισε ο νυν και ο επόμενος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και άξιος τιμονιέρης της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και όχι διχασμού σε όλους τους συμπολίτες μας στην Κεντρική Μακεδονία. Ο συνδυασμός μας είναι μια καθαρά αυτοδιοικητική πρόταση, πέρα και πάνω από κόμματα. Και όλοι εμείς που το απαρτίζουμε παντού, από την Πέλλα και την Πιερία, μέχρι την Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, την Χαλκιδική, τις Σέρρες και την Ημαθία, είμαστε άνθρωποι που γνωρίζουμε την αυτοδιοίκηση, άνθρωποι επιστήμονες, άνθρωποι της αγοράς, άνθρωποι που εκφράζουν όλους τους κοινωνικούς χώρους. Παλέψαμε, παλεύουμε και θα παλεύουμε και την επόμενη πενταετία για όλους τους Μακεδόνες, από όποιο πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται. Ήρθαμε να ενώσουμε τους συμπολίτες μας και όχι να τους διχάσουμε με παλαιοκομματικές λογικές και πρακτικές. Και αυτό μας το αναγνωρίζουν οι πολίτες της Ημαθίας. Μας το αναγνωρίζουν γιατί κατανοούν ότι θα είμαστε κοντά τους και μετά τις εκλογές. Προσπαθώντας να βρούμε εφικτές λύσεις στα προβλήματα τους, στα προβλήματα του τόπου μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο