Περιοδεία σε χωριά του κάμπου έκανε ο Στ. ΣαρηγιαννίδηςΠεριοδεία σε χωριά του κάμπου έκανε ο Στ. Σαρηγιαννίδης...

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Στάθης Σαρηγιαννίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού «Περιφέρεια πρωταθλήτρια» επισκέφθηκε τα χωριά, Σταυρός, Στενήμαχος, Καμποχώρι, Λουτρό, Καβάσιλα Μακροχώρι και Ξεχασμένη του Νομού Ημαθίας, αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους της περιοχής  και συζήτησε με συμπολίτες μας για την αγροτική ανάπτυξη και για τα προβλήματα που απασχολούν τους ντόπιους παραγωγούς. 

Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης  τόνισε ότι είναι αναγκαία η  ορθολογική οργάνωση και η οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας η οποία καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων. 

Ο Μακεδονικός κάμπος είναι από τους πιο σημαντικούς της γεωγραφικής περιφέρειας της χώρας μας και η πολιτεία οφείλει να θέσει προτεραιότητα στα θέματα  ουσίας  της καλλιέργειας και του  πρωτογενούς τομέα  . Μέσω συγκεκριμένων εργαλείων που ήδη έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται, επισήμανε ότι ο παραγωγός θα πρέπει να έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται  ώστε να προχωρήσει με την καλλιέργεια των αγροτικών προϊόντων και δήλωσε ότι προς αυτήν κατεύθυνση θα αγωνιστεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο