Συνάντηση Σκουμπόπουλου με την πρόεδρο του Αγ. Γεωργίου Ιω. ΛιάτσιουΣυνάντηση Σκουμπόπουλου με την πρόεδρο του Αγ. Γεωργίου Ιω. Λιάτσιου...

Με την πρόεδρο της Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου κα Ιωάννα Λιάτσιου συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας».

Η κα Λιάτσιου υποδέχτηκε τον επικεφαλής και τα στελέχη του συνδυασμού στο πρώην Δημαρχείο Δοβρά, όπου τους ενημέρωσε για τα προβλήματα του χωριού, τα οποία εστιάζονται, κυρίως, στην καθημερινότητα. 

Όπως και σε άλλα χωριά του Δήμου Βέροιας, έτσι και στον Αγ. Γεώργιο, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν προχώρησε σε μεγάλα έργα (όπως στην κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον Αγ. Γεώργιο), αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί επαρκώς ούτε στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Όπως είπε η Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου, οι όποιες παρεμβάσεις του Δήμου (αγροτικοί δρόμοι, συντήρηση οδικού δικτύου κ.α.) έγιναν μόνο κατόπιν πίεσης προς τους αρμόδιους αντιδημάρχους.
Από την άλλη, η κα Λιάτσιου σημείωσε πως πολλά ζητήματα προχωρούν καλύτερα επί «Καλλικράτη», παρά επί «Καποδίστρια», ενώ τόνισε πως από άποψη λειτουργίας των υπηρεσιών και εξυπηρέτησης των πολιτών, η κατάσταση είναι αρκετά καλή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο