Συνέντευξη Μητροπολίτη Κίτρους στη ΔΙΟΝ TV - Τι είπαν συνεργάτες του από τη Βέροια (βίντεο)Συνέντευξη Μητροπολίτη Κίτρους στη ΔΙΟΝ TV - Τι είπαν συνεργάτες του από τη Βέροια (βίντεο)...

Φιλοξενούμενος της εκπομπής "Από το Ε μέχρι το Χ" της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 28/4/2014 ο Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, την πρώτη του στο κανάλι.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα, του Αρχιμ. Παύλου Σταματά (διαδόχου του στην ενορία των Αγ. Αναργύρων Βέροιας) και της Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, οι οποίοι μίλησαν για το έργο του Μητροπολίτη Κίτρους όταν ήταν πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Βεροίας και προϊστάμενος στην ενορία των Αγ. Αναργύρων.

Το InVeria.gr, ως συνεργάτης της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης στην Ημαθία, συνέδραμε στην υλοποίηση των συνεντεύξεων που αφορούσαν τον Μητροπολίτη Κίτρους και σας παρουσιάζει αποσπάσματα από την εκπομπή και ολόκληρη τη συνέντευξη του Μητροπολίτη Κίτρους:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο