Στην Τ.Κ. Διαβατού και στο Γηροκομείο Βέροιας ο Χρ. ΣκουμπόπουλοςΣτην Τ.Κ. Διαβατού και στο Γηροκομείο Βέροιας ο Χρ. Σκουμπόπουλος...

Στην Τ.Κ. Διαβατού βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας», όπου είχαν συνάντηση με την πρόεδρο της Τοπικης Κοινότητας κα Βοργιαζίδη και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού κα Φωτοπούλου.

Κατά τη συνάντηση, η κα Βοργιαζίδου ενημέρωσε το κλιμάκο της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» σχετικά με τα προβλήματα του χωριού, όπως η ύδρευση (σε μεγάλο ποσοστό του δικτύου υπάρχουν αμιαντοσωλήνες), η αποχέτευση, η συντήρηση του κοινοτικού καταστήματος και του σχολείου.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουμπόπουλος τόνισε πως είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να συντηρηθούν τα κτίρια, όπου δέχονται καθημερινά δεκάδες κόσμου (μικρούς και μεγάλους), ενώ σχετικά με την ύπαρξη αμιαντοσωλήνων, τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να αλλαχθούν, άμεσα. Επιπλέον, σημείωσε πως πρέπει να ενταχθούν σε προγράμματα χρηματοδότησης (ΣΕΣ 2014 – 2020 ή όποιο άλλο) οι αποχετεύσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, που ακόμα υπάρχουν βόθροι ή τσιμενταύλακες.


Επίσκεψη στο Γηροκομείο Βέροιας


Το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Απριλίου 2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Βέροιας, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τρόφιμούς του και με μέλη της Διοίκησης.

Ο κ. Σκουμπόπουλος ενημερώθηκε για τρέχοντα προβλήματα του Γηροκομείου, καθώς και για την δραματική μείωση των κρατικών κονδυλίων (από 105.000 ευρώ πέρσι, φέτος δόθηκαν μόλις 5.000 ευρώ).

Όπως είπε ο κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, αυτό που γινόταν επί θητείας του, με τις υπηρεσίες του Δήμου να είνα άμεσα στη διάθεση του Γηροκομείου, θα εξακολουθήσει να γίνεται και στο μέλλον, εφόσον εκλεγεί, ενώ θα καταβληθούν προσπάθειες και για την χρηματοδότησή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο