Α. Μαρκούλης από Ριζώματα: «Οι λαοί έχουν τις ηγεσίες που τους αξίζουν»


Α. Μαρκούλης από Ριζώματα: «Οι λαοί έχουν τις ηγεσίες που τους αξίζουν»...

«Οι λαοί έχουν τις ηγεσίες που τους αξίζουν». Αυτό επισήμανε στην ομιλία του στα Ριζώματα την Κυριακή (11-5-14) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης, θέτοντας το ερώτημα, με ποιούς ως διαχειριστές του παρόντος και μέλλοντος,  θα συνεχίσει την πορεία της η πανθομολογούμενα δυσαρεστημένη από την πολιτική των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων κοινωνία μας:

 “Θα συνεχίσει με διαχειριστές της τύχης του τόπου μας αυτούς που ευθύνονται τα μέγιστα για την σημερινή κατάντια του. Αυτούς που σήμερα υπόσχονται να κάνουν όσα δεν έκαναν τις δύο 4ετίες όσον αφορά την παράταξη του κ. Βοργιαζίδη και τις τρεις 4ετίες  του νυν Αντιπεριφερειάρχη, πρώην Νομάρχη, πρώην Αντινομάρχη και πρώην υποψήφιου βουλευτή κ. Καραπαναγιωτίδη;".
Και τόνισε: «Ε, τότε  παραφράζοντας «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» θα πούμε «το δις εξαμαρτείν ουχί λαού σοφού».

Σε ότι αφορά την πολιτική του ανεξάρτητου συνδυασμού του δήλωσε ότι δεν υπόσχεται ανέφικτα πράγματα, όπως κάνουν ορισμένοι εκ των υποψηφίων υποσχόμενοι «προσλήψεις και διορισμούς στο Δήμο, την ώρα που η κεντρική εξουσία αφαιρεί προσωπικό από τους Δήμους, ούτε μοιράζοντας αρνιά σε αναξιοπαθούντες και καθρεφτάκια σε αφελείς».

Αντίθετα υποσχέθηκε πολιτική συνεργασιών με όλους τους φορείς του Δήμου και προτεραιότητα στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. 

Και καταλήγοντας ζήτησε την υποστήριξη του συνδυασμού του:

«Δεν ζητάμε ψήφο ελεημοσύνης, ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης» είπε. «Στηρίξτε τον συνδυασμό μας με όλες σας τις δυνάμεις, για να αποκολλήσουμε το καράβι από την ξέρα που το έχουν ρίξει οι άλλοι, οι ήδη δοκιμασμένοι και να το οδηγήσουμε στο λιμάνι της προκοπής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο