Βραδιά Amstel Radler απόψε στο καφέ μπάρ «Social»



Βραδιά Amstel Radler απόψε στο καφέ μπάρ «Social»...

Το καφέ μπάρ Social στην οδό Εληάς στη Βέροια, σήμερα Παρασκευή και κάθε Παρασκευή διοργανώνει "Βραδιά Amstel Radler" και προσκαλεί όλους για απεριόριστη Amstel Radler στο όμορφο περιβάλλον του! Με μία μπύρα Amstel Radler παίρνετε άλλη μία, στα πλαίσια του πάρτυ...

Λίγα λόγια για την μπύρα Radler :

Μία νέα διάσταση στην απόλαυση μπίρας φέρνει η Amstel Radler, η νέα μπίρα με χυμό λεμόνι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Συνεχίζοντας την επένδυση στην καινοτομία και δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή της στην ελληνική αγορά, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία εμπλουτίζει περαιτέρω, με την Amstel Radler, τη μεγάλη γκάμα μαρκών της και δημιουργεί μία νέα κατηγορία μπίρας, διευρύνοντας τις επιλογές του Έλληνα καταναλωτή. 

Η νέα πρόταση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Amstel Radler, παράγεται στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους επαγγελματίες της εστίασης και το κοινό στη φετινή έκθεση HO.RE.CA 2013. Το νέο προϊόν κέρδισε γρήγορα τις εντυπώσεις των περισσότερων από 30.000 επισκεπτών, που έσπευσαν να το δοκιμάσουν και να διαπιστώσουν τη διπλά δροσιστική του γεύση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο