Ευχαριστήρια Δήλωση της Συρμούλας Τζήμα –Τόπη



Ευχαριστήρια Δήλωση της Συρμούλας Τζήμα –Τόπη:
                                         
Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και με πρωτόγνωρη θέρμη με κατατάξατε στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των υποψηφίων για τη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας. Η επιλογή σας όχι μόνο με χαροποιεί , αλλά με γεμίζει και με ένα αίσθημα ευθύνης του να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Θα συμμετέχω ως σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Βέροιας ένα όργανο που θα πρέπει να αναπτύξει ισχυρή διεκδικητική παρέμβαση στο γενικότερο σχεδιασμό υποδομών της πόλης μας αλλά και στην καθημερινότητα του πολίτη. Η ιδιαιτερότητα του νόμου , αναθέτει την ευθύνη της προεδρίας στην πλειοψηφούσα παράταξη. Πρόεδρος λοιπόν καλείται να αναλάβει καλή συνάδελφος εκτός του δικού μας συνδυασμού. Της εύχομαι κάθε επιτυχία, θεωρώντας αυτονόητο το να δηλώσω ότι θέτω όλη μου τη δυναμική στην υπηρεσία του συμβουλίου για το καλό της πόλης μας.

Σε ό,τι με αφορά είμαι στη διάθεση σας οποτεδήποτε κρίνετε ότι η παρέμβαση μου θα λειτουργήσει υπέρ της εξυπηρέτησης των πολιτών του Δήμου μας και τάσσομαι ανεπιφύλακτα στο πλευρό κάθε πολίτη ή φορέα  που αγωνίζεται για το καλό του συνόλου ακόμη και αν αυτό θα συγκρουστεί με στατικές αντιλήψεις του παρελθόντος.     

Να ευχαριστήσω βεβαίως μέσα απ΄την καρδιά μου τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, όλους τους συναγωνιστές και συνυποψήφιους μου και να ευχηθώ καλή θητεία σε όλους μας.

                   
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Συρμούλα Τζήμα- Τόπη
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο