Επαφές του Κ. Καλαϊτζίδη με Μητροπολίτη και νέους Δημάρχους Βέροιας - ΑλεξάνδρειαςΕπαφές του Κ. Καλαϊτζίδη με Μητροπολίτη και νέους Δημάρχους Βέροιας - Αλεξάνδρειας...

Στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» υποδέχθηκε τον νέο δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης. Οι δυο τους, πέραν των ευχών για καλή θητεία, αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις για την επικείμενη συνεργασία τους, στα πλαίσια των καθηκόντων τους, από την έναρξη της θητείας τους στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, από την 1η Σεπτεμβρίου. 

Με τον κ. Καλαϊτζίδη επικοινώνησε τηλεφωνικά επίσης  και ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης. Ο κ. Καλαϊτζίδης τον διαβεβαίωσε ότι η καλή συνεργασία της ΠΚΜ με τον δήμο Αλεξάνδρειας θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί  με την ανάληψη των καθηκόντων του.


Επίσκεψη στο Μητροπολίτη 


Το πρωί της Τρίτης 27 Μαΐου, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα,  λαμβάνοντας την ευχή του για το δύσκολο φορτίο που θα ξεκινήσει με την ανάληψη των καθηκόντων του στην Περιφερειακή μας Ενότητα, από την 1η Σεπτεμβρίου. 

Ο κ. Καλαϊτζίδης διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας θα σταθούν στο πλευρό της  Ιεράς μας Μητρόπολης και των Ιερών Μονών της περιοχής μας, επιβοηθώντας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, κάθε δράση που θα προταθεί. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αγαστής συνεργασίας της ΠΚΜ και της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, θα υπάρξουν, με την ανάληψη των καθηκόντων εκ μέρους του κ. Καλαϊτζίδη, συσκέψεις των στελεχών της Π.Ε Ημαθίας και της Μητρόπολης. 
Ο  Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμονας ευχήθηκε στο νέο αντιπεριφερειάρχη καλή επιτυχία στο  έργο που θα αναλάβει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο