Κ. Καραπαναγιωτίδης: Μέχρι τέλη 2014 θα αποφασιστεί το μέλλον της οδού Μητροπόλεως



Κ. Καραπαναγιωτίδης: Μέχρι τέλη 2014 θα αποφασιστεί το μέλλον της οδού Μητροπόλεως...

Μέχρι το τέλος του 2014 θα έχει παρθεί απόφαση εκ μέρους του Δήμου για το τι μέλλει γενέσθαι με την οδό Μητροπόλεως της Βέροιας, σχετικά με την εφαρμογή (ή μη) της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που υποχρεώνει τον Δήμο Βέροιας να επαναφέρει την οδό στην προγενέστερη κατάσταση, δηλαδή να αναδειχθούν οι πέτρες του αρχαίου Ρωμαϊκού δρόμου και - κατά συνέπεια - να μονοδρομηθεί. 

Αυτό δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής (4/5) ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, κατά την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματός του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του InVeria.gr για το θέμα.

Όπως επίσης σημείωσε ο κ. Καραπαναγιωτίδης, πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, θα διεξαχθούν επαφές και συσκέψεις με όλους τους φορείς της περιοχής που θα μπορούσαν να έχουν σχέση με το θέμα, θα εξεταστεί αν η απόφαση μπορεί σήμερα να εφαρμοστεί, καθώς μέσα σε 8 χρόνια άλλαξαν ενδεχομένως οι συνθήκες και δεν αποκλείεται, αν αυτό χρειαστεί, να γίνουν νομικές ενέργειες για την τροποποίηση ή επικαιροποίηση της απόφασης.

Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε ο κ. Καραπαναγιωτίδης, δεν μπορεί ο Δήμος να αγνοεί μια τέτοια απόφαση, καθώς ενδέχεται η μη εφαρμογή της να έχει και νομικές συνέπειες προς όσους δεν την σεβάστηκαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο