"Μαραθώνιος" για τον Β' γύρο των εκλογών στον AVENA fm



"Μαραθώνιος" για τον Β' γύρο των εκλογών  στον AVENA fm...

Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες του Β' γύρου των Δημοτικών - Περιφερειακών Εκλογών και των Ευρωεκλογών της Κυριακή 25 Μαΐου, θα ξεκινήσει μία ακόμα μαραθώνια εκπομπή για την μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον AVENA fm, σε συνεργασία με το InVeria.gr.

Στο στούντιο του ράδιο AVENA στη Βέροια, θα βρίσκονται οι Τάσος Καμπάνης, Νίκος Βουδούρης (InVeria.gr), Χάρης Καφτεράνης, Ρούλης Καραλιόπουλος, Μαρία Ξενίδου, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Στέλιος Κορνιάκος, ενώ με ανταποκρίσεις θα δίνουν τον παλμό των εξελίξεων Γρηγόρης Κυριακίδης (parinthem.blogspot.gr) από τη Νάουσα και ο Τάσος Ντουμουχτσής (alexandreia-gidas.gr) από την Αλεξάνδρεια. 

Ακόμη, στο στούντιο θα φιλοξενηθούν υποψήφιοι των συνδυασμών, από το συνδυασμό του Κ. Καραπαναγιωτίδη οι Ιορδάνης Κυρατλίδης (πρώτος σε σταυρούς προτίμησης) και η Ελένη Ελευθεριάδου, από τον συνδυασμό του Κ. Βοργιαζίδη ο Γιώργος Κάκαρης κ.α.. 

Οι πόρτες του ραδιοφώνου, όμως, είναι ανοιχτές προς όλους όσους θέλουν να σχολιάσουν τα αποτελέσματα.

Τη ροή των αποτελεσμάτων μπορείτε να παρακολουθείτε και διαδικτυακά μέσα από τις σελίδες inveria.gravena.gr, και alexandreia-gidas.gr, αλλά και από προτζέκτορα που θα στηθεί στο κέντρο της Βέροιας κάτω από το στούντιο του AVENA FM 97,7, επί της οδού Εληάς 14.

Από το απόγευμα, στη αρχική σελίδα του InVeria.gr θα υπάρχει παράθυρο με ζωντανή οπτικοακουστική μετάδοση της εκπομπής και των αποτελεσμάτων, μέσω της web tv του AVENA fm.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο